Maajoukkueleiri (valintaleiri kehitysryhmälle ja nuorille)

Aika: 20.-23.9.2018
Paikka: Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopistolla järjestetään 21-23.9. avoin valintaleiri, jossa haetaan ryhmiä nuorten kehitysryhmään (13-15v) ja nuorten maajoukkueeseen (kadetit ja juniorit). Leiri on samalla avoin leiri junioreille, jotka eivät tavoittele valmennusryhmä paikkkaa.

Suomen Jousiampujain Liiton kauden 2018-19 valmennusryhmien ja maajoukkueen yhteinen leiri järjestetään Kuortaneella 20-23.9.

Kauden ensimmäinen leiri on avoin kaikille junioreille (alaikäraja 11v) jotka haluavat kehittyä lajissa eteenpäin. Samalla leiri on valintaleiri leirityksiä jatkavalle:

- nuorten kehitysryhmälle (13-15v) ja

- nuorten maajoukkueelle (kadetti- ja juniori-ikäiset nuoret)

Aikuisten maajoukkue muodostetaan kutsuperiaatteella.

Alle 13-vuotialle odotetaan huoltajaa mukaan (vanhempi tai valmentaja).

Junioreille leiri alkaa vasta perjantaina 21.9. klo 12:00. Aikuiset aloittavat torstaina.

Leirille ilmoittautuminen ja lisätiedot:

- ilmoittautuminen tapahtuu valintaleirille ja avoimelle junnuleirille osallistuville sähköpostitse valmennus(a)jousiampujainliitto.fi 31.8. mennessä

- majoitusten varaaminen ja maksut tapahtuu Suomisportin kautta, jonne lähetetään linkki ilmoittautumisen jälkeen.

 

Leirin ohjelma julkaistaan viikolla 34. Leirille tehdään kehitysryhmään ja nuorten maajoukkueeseen pyrkiville lihaskuntotestejä (aiemmin foorumilla julkaistun kriteeristön pohjalta), lajivoimatestejä, arvioidaan kehitystarpeet ammuntatekniikkaan ja käydään läpi nuoren harjoittelua ja tavoitteita.

Valinnat kehitysryhmään ja nuorten maajoukkueeseen julkaistaan leiriä seuraavalla viikolla. Valittu ryhmä leireilee syyskuun jälkeen hallikauden ajan kolme kertaa Kuortaneella. Valmentajina leireillä toimivat Antero Sistonen, Miika Aulio ja Juhana Rüster. Lisäksi mukana on aluevalmentajia.

Lisätietoja: Juhana Rüster (valmennus(a)jousiampujainliitto.fi)