VOK Superviikonloput myös ensi vuonna

Liikunnan aluejärjestöt tarjosivat tänä vuonna ensimmäistä kertaa 1-tason valmentajakoulutuskokonaisuuden kahden viikonlopun aikana koko Suomessa. Jälkimmäinen VOK1-viikonlopuista on vielä edessä, 31.10.-2.11.2014. Superviikonloppuja tarjotaan myös ensi vuonna.

SJAL:n tason 1 valmentajakoulutus koostuu yleisosasta ja lajiosasta. Yleisosa puolestaan koostuu 12 moduulista, jotka voi suorittaa joko aluejärjestöjen koulutuksissa tai tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös tarkkuuslajien yhdessä järjestämässä koulutuksessa.

Vuonna 2015 aluejärjestöt järjestävän tämän vuoden tapaan Superviikonloput valtakunnallisesti samaan aikaan. 140 euron hintainen viikonloppu sisältää puolet 1-tason yleisosasta, eli molemmat viikonloput suorittamalla tulee suorittaneeksi koko yleisen osan.

Idean on, että eri alueilla järjestetään samat koulutukset samaan hintaan ja osallistuja voi valita, osallistuuko koko viikonlopun koulutukseen vai esimerkiksi vain yhteen teemakoulutukseen. 

Superviikonloput järjestetään ensi vuonna 17.-19.4.2015 ja 18.-20.9.2015 useilla eri paikkakunnilla aluejärjestöjen toimesta. Tarkemmat tiedot koulutuksista löytyvät aluejärjestöjen sivuilta (www.sport.fi/etusivu/aluejarjestot).

Seuraava SJAL:n järjestämä lajiosakoulutus on Oulussa 29.-30.11.2014. Tarkempia tietoja löytyy liiton sivuilta.

Lisätietoa 1-tason valmentajakoulutuskokonaisuudesta löytyy niin ikään liiton sivuilta.  
 

Teksti: Anne Lantee