Seuratoimintapäivät ja kevätkokous pidettiin Oulussa

SJAL:n seuratoimintapäivät kokosivat Ouluun huhtikuun toisena viikonloppuna noin 25 henkeä jousiammuntaseuroista ympäri Suomea.

Seuratoimintapäivien ohjelmassa oli teemoja kilpailujen järjestämisestä, seuran yhteisöllisyyden kehittämisestä ja seuravalmennuksesta ja -ohjauksesta. Isona kokonaisuutena oli Ensinuolet-alkeiskurssikonseptin ohjaajakoulutus. Seurat saivat myös painotuoreita Ensinuolten materiaaleja mukaansa.

Lauantai-iltapäivän ohjelmassa oli myös liiton kevätkokous. Kokouksessa vahvistettiin tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus asianosaisille sekä hyväksyttiin toimintakertomus. Kurinpitomääräykset vahvistettiin esitetyn mukaisesti eli ne ovat samat kuin viime vuonnakin.

Lauantain illallisen yhteydessä päivän jousiammuntatietäjiksi selviytyivät haastavassa visailussa jaetulla ykkössijalla Ari-Pekka Kiviniemi ja Jouni Möttönen.

Seuratoimintapäiville osallistui väkeä 12 seurasta. Tuoreimpana tulokkaana mukana oli Sodankylän Jousiampujat, joka vielä odottaa virallista rekisteröimistä Patentti- ja rekisterihallituksella. 


Teksti ja kuva: Anne Lantee