Maastoryhmä

Maastojousiammunnan kehityksessä toimii avoin maastoryhmä joka kokoontuu yhteen talvikaudella keskimäärin 6-8 kertaa avoimelle leirille.

Leirit ovat joko yksi- tai kaksipäiväisiä ja ne pidetään useimmiten Tampereella TJA:n luolalla Osmonkalliolla. 

Mentaalipuolella ampujan psyykettä on kehittämässä Niilo Konttinen/KIHU joka vierailee leireillämme 4 kertaa vuodessa. Niilo pitää leireillä sekä yleisluennon ehdotetuista asioista että 1-2-1 sessioita tavoitteelisten ampujien kanssa.

Leireillä kerätään normaalisti 5€ maksu per päivä, jolla katetaan kahvin/teen ja suolaisen särpimen hankintakulut.

Leireille ovat tervetulleita kaikki maastossa ampumisesta kiinnostuneet aselajiin ja liittoon katsomatta, ei tarvitse olla kiinnostunut kansainvälisistä kilpailuista, vaan tärkeintä on halu oppia jousiammunnan saloja ja nauttia luonnosta jousen kanssa. Jos olet kiinnostunut toiminnasta, laita emailia osoitteeseen maastojousiammunta@jousiampujainliitto.fi ja pyydä päästä mukaan ryhmän uutissähköpostilistalle.

Ryhmä on myös kerännyt omaan kalenteriinsa kolmen liiton, eli SJAL, SJML ja FFAA, maastokilpailut. Kalenteriin on yritetty saada hyvä kattaus maastokilpailuista tulevan vuoden aikana, uutena lisänä ovat olleet sisä 3D-kilpailut jotka ovat hauska lisä talven tahkoamiseen sisähalleissa.

Koostettuna seuraavat kauden 2020-21 leirit

  • 19.-20.9.2020 Tampere/Sasi (sisä/ulko)
  • 14.-15.11.2020 Tampere (sisä)
  • 12.-13.12.2020 Tampere (sisä)
  • 10.1.2021 Tampere (sisä)
  • 6.-7.2.2021 Tampere (sisä)
  • Huhtikuu 2021 Virrat/Keuruu - Ulkokauden avajaiset

Ohjelma tarkemmin sekä kirjeissä että SJAL tapahtumissa ja foorumilla.