Järjestöpalsta


Seurojen varainhankinnan verotusohjeissa uudistuksia

Verohallinto on julkaissut uuden verotusohjeen yleishyödyllisille yhdistyksille. Aikaisempaan ohjeistukseen on tehty joitakin muutoksia ja tarkennuksia, joista yksi koskee erityisesti seurojen varainhankintaa.

Lue lisää >>
 

Suomi haastoi kaikki maat antidopingtyöhön IWG-konferenssissa

Kansainvälisen naisliiikuntaverkosto IWG:n konferenssi kokosi Suomeen kesäkuussa noin 800 osanottajaa 87 maasta. Aino-Kaisa Saarinen luovutti suomalaisten suurvetoomuksen konferenssissa Maailman Antidopingtoimisto WADAn urheilijakomitean puheenjohtajalle Beckie Scottille.

Lue lisää >>
 

Uusia mahdollisuuksia varainhankintaan seuroille

Valo ja Suomen Olympiakomitea ovat jälleen julkaisseet uusia mahdollisuuksia urheiluseurojen varainhankintaan. Urheilun Unelma-Arvan rinnalle on tullut muitakin samantyyppisiä varainhankintavaihtoehtoja.

Lue lisää >>
 

Valo ja Olympiakomitea perustavat yhteisen liiketoimintayksikön

Valo ja Olympiakomitea käynnistävät yhteisen osakeyhtiömuotoisen liiketoimintayksikön, joka tuo resursseja koko suomalaiselle liikunnalle ja urheilulle.

Lue lisää >>
 

Kansallinen liikuntafoorumi: Liikkeen lisääminen hallituksen kärkitavoitteeksi

Kansallinen Liikuntafoorumi keräsi Yleisradion Studiotalolle 28.-29.9.2014 lähes 300 osallistujaa, jotka laativat yhteisen julkilausuman. Tavoitteena on kirjata liikkeen lisääminen tulevan hallitusohjelman kärkitavoitteeksi.

Lue lisää >>