Uudet maajoukkueleiritysryhmät - talja ja tähtäimettömät jouset

Uudet tähtäimettömien jousten ja taljajousen maajoukkueleiritysryhmät käynnistävät toimintantansa vuoden 2023 alusta. Taljajousen maajoukkuevalmentajana toimii Aulis Humalajoki ja tähtäimettömien jousten maajoukkuevalmentajana Robert Koski

Molemmat ryhmät kokoavat yhteen aikuisia ja nuoria jousiampujia, jotka tähtäävät kansainväliselle tasolle tai jo ovat siellä. Taljajousen osalta pitkän aikavälin tavoite on Los Angelesin olympialaiset 2028 (jos talja hyväksytään mukaan olympiaohjelmaan). Tähtäimettömillä jousilla tarkoitetaan vaistojousta (barebow), pitkäjousta (longbow) ja traditional jousta.

Ryhmät ovat aselaljikohtaisia ryhmiä, joissa keskitytään aselajikohtaiseen valmennukseen ja osaamisen kehittämiseen. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, kilpailumuodosta riippumatta. Taljaryhmän toimintaa lähdetään toteuttamaan yhteistyössä parajousiammunnan maajoukkueen kanssa. 

Ryhmien toimintaan sitoudutaan vuodeksi kerrallaan. Ryhmän ohjelma koostuu kotimaan leireistä, etäseurannasta, seurakäynneistä, myöhempinä vuosiana mahdollisesti yhdestä ulkomaan leiristä, treeniohjelmien suunnittelusta ja muusta arkiharjoittelun tuesta. Tulemme yhdessä ideoimaan myös oikeiden välineiden valinnassa ja virityksessä sekä avustamaan ja antamaan uusia ideoita fysiikkaharjoitteluun sekä lihashuoltoon. Luvassa on myös yksi yhteisleiri tähtäinjousen nuorten ja aikuisten ryhmien kanssa Kuortaneella (alustavasti 27-30.4.2023).

Leirit ja muu toiminta pyörii toistaiseksi omakustannusperiaatteella. 

Tärkeää on motivaatio kehittyä ja palava halu noustaa omaa tasoa kohti kansainvälistä huippua. 

Tämä lomakkeella kerätään ennakkoilmoittautumisia ryhmään. Tässä vaiheessa vielä ilman sitoutumista. Kerro viestiä eteenpäin!

Jätä ennakkoilmoittautuminen viimeistään 15.12.2022.

Lisätietoja: Aulis Humalajoki (hu(a)phpoint.fi) ja Robert Koski (koskiwt(a)gmail.com)

Olen kiinnotunut seuraavasta ryhmästä: