3D-Cup

3D-Cup on vuonna 2021 starttaava kolmen liiton yhteinen kilpailumuoto jossa ammutaan maastossa 3D-maaleja kahdessa eri sarjassa: Kilpasarjassa ja Metsästyssarjassa.

Jousityyppinä kaikki liittojen käytössä olevat jouset ovat sallittuja, jouset on jaoteltu keskenään kolmeen eri ryhmään eli tähtäimelliset jouset, barebow -jouset joilla jännekiipeillään ja joissa on vakaajia/plungerit sekä perinteisempiin vaistojousiin joilla ammutaan kiinteällä otteella eikä jousissa ole näkyviä vakaajia tai painoja.

Kilpailun aikataulu on jo julkistettu ja se löytyy kohdasta "Aikataulu". Osakilpailujen ilmoituslinkit tullaan lisäämään sivustolle sitä mukaa kuin ne julkistetaan.

Tarkemmat tiedot 3D-Cup:n aselajeista löytyy sivulta "Aselajit ja luokat".

Lisäksi olemme miettineet kysymyksiä joita kilpailijoiden mieleen saattaa tulla tämän uuden 3D-Cup-kilpailun tiimoilta, minkä vuoksi olemme keränneet alustavan listan "Kysymyksiä & vastauksia" valmiiksi. Listaa tullaan täydentämään sitä mukaan kuin niitä tullaan meille esittämään, kuitenkin niin että säännöt lukitaan ennen ensimmäistä osakilpailua joka on 12. kesäkuuta 2021.

3D-Cup toiminnasta ovat vastuussa seuraavat henkilöt rooleittain:

NimiRooli(t)
Eva Sjöström3D-Cup Projektipäällikkö, tulospalvelu, viestintä
Esa LehtorinneSJAL SM-kisapäällikkö
Petri JokinenSJML SM-kisapäällikkö
Petri VainikainenFFAA SM-kisapäällikkö
Thomas KajuuttiKeuruun Jousi, Finaalit
Harri VerhoKilpailupäällikkö


Lisätietoja ja kysymyksiä voit esittää osoitteeseen maastojousiammunta@jousiampujainliitto.fi.

Lisäksi kannattaa seurata Facebookin julkista ryhmää osoitteessa "3D-Cup Finland". Ryhmän lukeminen ei vaadi FB -tunnuksia.