Puheenjohtajalta

Uusien sääntöjen ja terminologian mukaan olemme siirtymässä sisäammunnasta ulkoammuntaan. Toivottavasti säätkin tulevat sitä suosimaan. Alkavan ulkokauden esivalmistelut on ampujilla jo varmaankin tehty.

Liiton puolesta pyrimme tukemaan ammuntaseuroja ja kilpa-ampujia valmennustoiminnan vahvistamisella. Valmentajia olemme palkkaamassa muutamaakin, ja viimeistään elokuussa pitäisi valmennustiimi kokonaisuudessa olla täysimittaisesti remmissä.

Kurikan SM-kisoissa oli ammuntalinjaa katsoessa mukavaa todeta, että kilpailijoiden ammuntatekniikka näytti olevan selvästi kehittynyt ammattimaisempaan suuntaan ja fyysistäkin kuntoa on ruvettu kehittämään uudella innolla. Rakennettavan valmennusjärjestelmän on tarkoitus tätä kehitystä viedä vauhdilla seuraavien vuosien aikana eteenpäin kaikissa seuroissa ympäri Suomea. Kesällä on meillä luvassa jousiammuntafinaali Helsingin ydinkeskustassa ja toivottavasti se vetää väkeä ja tulee olemaan mukava tapahtuma. Kokonaisuudessa näyttää siltä, että paremman huomisen odottamisen tilalle on päässyt paremman huomisen tekemisen meininki. Minusta se on oikein. Hyvää vappua ja ulkoammuntakautta! Andres GrossSJAL puheenjohtaja