Järjestöpalsta

Puheenvuoro: Ajatuksia jousiammunnasta, liiton strategiasta ja jousiammunnan kehityksestä

 
Jousiampujainliiton tehtävä yhdistää ja vahvistaa seuroja sekä seuratoimintaa on ollut prioriteettinä liiton tavoitteiden listalla. Tehtävä kuulostaa ehkä jopa kliseiseltä, mutta tämä ei kuitenkaan vähennä sen tärkeyttä. Voimavarojen yhdistämiseksi tarvitaan, että urheilijat, valmentajat ja seuratyöntekijät kuuluisivat yhteisöön, jolla on päämäärät, arvot sekä toimintastrategia. Liitto pärjää tehtävässään vain silloin, jos urheilijat ja seurat kokevat toimintastrategian omaksi ja kuuluminen lajiliittoon on arvostettu ja haluttu. 

Lue kokonaan >>

 

Liiton visio ja strategia hyväksyttiin kevätkokouksessa


Suomen Jousiampujain Liiton kevätkokous pidettiin Tampereella 12.4.2013. Kokouksessa vahvistettiin liiton visio ja strategia vuoteen 2020.

Lue kokonaan >>

 

Liiton valtionavustukset ennallaan


Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki myönsi alkuvuodesta valtionavustukset valtakunnallisille liikuntajärjestöille vuodelle 2013. Suomen Jousiampujain Liiton valtionavustuksen suuruus pysyi viime vuoden tapaan 55 000 eurossa.

Lue kokonaan >>

 

Valmentajakoulutuksen taso 1 käynnistyi


SJAL:n uusittu valmentajakoulutus pyörähti käyntiin. Edellisessä Jousiampuja-lehdessä esiteltiin valmentajakoulutuksen kokonaisuus, ja nyt ollaan päästy siihen pisteeseen, että valmentajakoulutuksen tason 1 sisältö on määritelty.

Lue kokonaan >>