Kilpapalsta

Amsterdamin EM-kisoissa kova taso


Tauluammunnan EM-kisat miteltiin Amsterdamin Olympiastadionilla toukokuussa. Ajankohta oli poikkeuksellisen aikainen olympiavuoden takia, sillä kisassa oli jaossa muutama olympiapaikka. Taso nousi siksi kovaksi.

Lue kokonaan ja katso video >>

 

Sisäammunnan MM-kilpailut käytiin Las Vegasissa


Sisäammunnan MM-kisat käytiin helmikuun alussa Las Vegasissa Yhdysvalloissa. Maailman kärkiampujien mukaantulon varmisti heti MM-kisojen jälkeen samassa paikassa käyty jokavuotinen rahakisa World Archery Festival.

Lue kokonaan ja katso video >>

 

Henkilökuva: Brady Ellison


Brady Ellison, 23, on ehdoton kärkinimi tämän hetken tähtäinjousiammunnassa. Maailman rankinglistan ykkönen voitti viimeksi Shangaissa maailmancupin osakilpailun ja aiemmin tänä vuonna sisäammunnan MM-pronssin. Jousiampuja-lehti haastatteli yhdysvaltalaista Ellisonia Las Vegasissa.

Lue kokonaan ja katso video >>

 

Unelmana Lontoo 2012


Jere Forsbergin tuloskunto on kohentunut niin huikeasti, että hän on noussut kilpailemaan Suomen paikoista Lontoon paralympialaisiin taljajousen W2-luokassa.

Lue kokonaan >>

 

Kouvolan SM-kisoissa yllätysvoittajia


Yleisten luokkien sisäammunnan SM-kisat Kouvolassa maaliskuussa tarjosivat jännittäviä otteluita ja yllätysvoittajia. Suurimmasta yllätyksestä vastasi vasta 15-vuotias Mirjam Tuokkola voittamalla naisten tähtäinjousen.

Lue kokonaan ja katso video >>

 

Seniori-SM veti hallin täyteen Riihimäellä


Riihimäen Urheilutalo oli lähes viimeistä ampumapaikkaa myöten täynnä, kun Suomen kokeneempi jousiampujakaarti kisasi alkaneen vuoden halliammunnan Suomen seniorimestaruustitteleistä maaliskuun ensimmäisenä lauantaina.

Lue kokonaan >>

 

Kokkolassa kovatasoinen juniori-SM


Jousiammunnan nuorten SM-kisat käytiin Kokkolassa 14.4.2012. Kisapaikkana oli jälleen upea Hollihaan liikuntasali, joka sai valtavasti kiitosta viime vuoden seniori-SM:n kisailijoilta.

Lue kokonaan >>

 

Ajankohtaista ADT:ltä


Jokaisella urheilijalla on oikeus puhtaaseen urheiluun ja huippusuorituksiin terveyttään vaarantamatta. Tätä oikeutta varmistamaan on luotu dopingvalvonta. Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry:n tuore julkaisu antaa ohjeita muun muassa asioista, jotka urheilijan tulee ottaa huomioon ulkomaanmatkoillaan.

Lue kokonaan >>