Järjestöpalsta

Liiton 70-vuotisjuhlaristeily 21.-23.4.2017


Suomen Jousiampujain Liiton perustamiskokous pidettiin joulukuussa vuonna 1946. SJAL juhlii 70-vuotista taivaltaan Tukholman-risteilyllä 21.-23.4.2017. Juhlagaalan ohella risteilyllä on tiedossa seuratoimintapäivien ohjelmaa ja liiton kevätkokous. Ilmoittautuminen on alkanut, mukaan ovat tervetulleita kaikki jousiammunnan ystävät!

Lue lisää >>
 

Toimittajat tutustuivat jousiammuntaan ennen Rion olympialaisia


SJAL järjesti jousiammunnan mediapäivän Rion olympialaisten alla Helsingissä. Tavoitteena oli perehdyttää toimittajia jousiammunnan saloihin, jotta heidän työskentelynsä olympialaisiin ja paralympialaisiin liittyen helpottuisi. Samalla tarjottiin mahdollisuus haastatella Rioon lähteviä jousiampujia.

Lue lisää ja katso video >> 


Seuratoimintapäivät ja syyskokous pidettiin Kokkolassa


Seuratoimintapäivät kokosivat seuratoimijat 15.-16.10.2016 Kokkolaan. Osana lauantain ohjelmaa järjestettiin myös liiton syyskokous, joka päätti vuoden 2017 toimintasuunnitelmasta, budjetista ja jäsenmaksuista sekä valitsi uusia jäseniä liittohallitukseen.

Lue lisää >>


Seuratuen hakuaika alkoi


Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Tuen hakuaika alkoi 11.11.2016 ja päättyy 16.12.2016 klo 16.15. 

Lue lisää >>


Liikuntafoorumissa haettiin yhteistä suuntaa huippu-urheilumenestykselle


Vuosittain järjestettävä liikuntafoorumi kokoaa yhteen liikunnan ja urheilun vaikuttajat. Tänä vuonna Turussa lokakuun alussa pidetty tapahtuma kokosi yli 200 suomalaista vaikuttajaa yhteiskunnan eri osa-alueilta huippu-urheiluteeman äärelle. Liikuntafoorumin toisen päivän aiheena olivat menestys ja toiminnan arviointi, ja keskiöön nousivat sopimisen tarve ja yhteistyö.

Lue lisää >>


Opas seuroille työntekijän palkkaamiseen 


Urheilu- ja liikuntaseurojen käyttöön on luotu Seura-ammattilaisen palkkaaminen -työkirja, jonka tarkoituksena on auttaa seuroja onnistuneen palkkauksen toteuttamisessa. Työkirja saattelee urheiluseuran kuuden vaiheen läpi. Ensimmäiset kaksi keskittyvät seuran toiminnan kehittämiseen, seuraavat itse palkkaamiseen ja viimeinen toimintakulttuurin uudistamiseen. Tämän vuoksi työkirja soveltuu hyvin myös sellaisten seurojen käyttöön, joissa jo toimii ammattilaisia.

Lue lisää >>