Järjestöpalsta

Puheenvuoro: Liiton uusi valmennuspäällikkö esittäytyy

Annan näin syksyn pimetessä teille pienen päivityksen siitä, missä valmennusasioissa mennään ja mitä on odotettavissa. Kuten aloittaessani liiton keskustelupalstalla kirjoitin, näen teidät jousiampujat työnantajinani. Ilman teitä ei olisi tätä tehtävääkään. Kaikki, mitä toimenkuvaani kuuluu, ei päivittäin näy kentälle. Siksi minusta on tärkeää kertoa, mitä liiton valmennuskuvioissa tapahtuu.

Lue lisää >>


ADT varoittaa urheilussa kielletystä piristeestä

4-amino-2-metyylipentaani on kahden viime vuoden aikana ravintolisämarkkinoille ilmestynyt piriste. Sen hyviä ominaisuuksia mainostettaessa on myyjiltä unohtunut kuitenkin mainita, että aine on kiellettyjen aineiden listalla urheilussa. 

Lue lisää >>


PRH vahvisti liiton uudet säännöt

Patentti- ja rekisterihallitus hyväksyi Suomen Jousiampujain Liiton uudet säännöt syyskuussa. Säännöt astuivat voimaan heti.

Lue lisää >>


Kansallinen liikuntafoorumi: harrastamisen hinta on yhteiskunnallinen ongelma

Harvardin yliopiston professori Robert D. Putnam kertoi amerikkalaisen yhteiskunnan dramaattisesta eriarvoistumisesta Tampereen Mediapoliksessa järjestetyssä III Kansallisen liikuntafoorumissa lähes 200 suomalaiselle liikuntavaikuttajalle.

Lue lisää >>


Valo ja Olympiakomitea toivovat seurojen liikuttavan turvapaikanhakijoita

Turvapaikanhakijoiden tulva on jakanut mielipiteitä Suomessa viime aikoina. Valo ja Olympiakomitea ehdottavat yhdistäväksi voimaksi urheilua ja toivovat seurojen aktivoituvan kaikenikäisille turvapaikanhakijoille suunnatun toiminnan järjestämisessä.

Lue lisää >>