Järjestöpalsta


Puheenvuoro: SJAL:lla on edessä paljon haasteita


Kesä on ohi, olympialaiset on ohi ja talvi on tulossa. Se niistä ikävistä asioista. Suomalaisen jousiammunnan kehityskaari on arvioni mukaan noususuuntainen.

Lue kokonaan >> 

 

Sporttirekisteri käyttöön seuratasolla


Jäsentietojen hallintaan tarkoitettu Sporttirekisteri otetaan käyttöön myös SJAL:n jäsenseuroissa. Muutoksen myötä seurojen on helppo pitää jäsenrekisterinsä ajantasaisena myös liiton suuntaan.

Lue kokonaan >>

 

Kiinnostaako seuratyöntekijä?


SLU:n Työhön Kutsu -hanke järjestää Seura työnantajana -koulutuksia eri paikkakunnilla syksyn aikana. Olisiko nyt aika palkata seuraan työntekijä?

Lue kokonaan >>

 

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiön apurahat haettavina


Urheilijoiden Ammatinedistämissäätiö myöntää vuosittain opiskeluapurahoja kansainvälistä menestystä tavoittelevien tai aktiiviuransa jo päättäneiden huippu-urheilijoiden ammattiin valmistavaan ja tutkintoon tähtäävään opiskeluun.

Lue kokonaan >>

 

Vammaisjousiammuntaa postimerkeissä


Jousiammunta on yhtenä vammaisurheilulajina esillä Postin toukokuussa julkaisemissa postimerkeissä. Tähtäinjousella ampuva Saana-Maria Sinisalo on kuvattuna omassa merkissään.

Lue kokonaan >>

 

Lumilyhty-arvoilla lisätienestiä seuralle


Suomen Liikunta ja Urheilu SLU:n organisoimat Lumilyhty-arpajaiset järjestetään taas tänäkin talvena. Arpoja myymällä seurat voivat hankkia rahaa toimintaansa.

Lue kokonaan >>