Järjestöpalsta

Puheenvuoro: Intoa parempaan


Kesäkausi on lähtenyt liikkeelle ja jousiammunnan huippukausi on täten käsillä. Uusia harrastajia on tullut lisää, harrastajat ovat aktiivisia ja kisojen järjestäjillä on ollut intoa järjestää kisoja jopa lyhyellä aikataululla viime tingassakin. Jos toimintaa on aktiivista, niin suunnitelmallisuus joskus kärsii, mutta tulee myös enemmän asioita tehtyä ja kokeiltua. Hyvä näin.

Lue kokonaan >>

 

Liittoon lahjoitusjousi tohtori Pentti Arajärveltä


Presidentti Tarja Halosen puoliso tohtori Pentti Arajärvi lahjoitti helmikuun lopussa Suomen Jousiampujain Liitolle Tatarstanin presidentiltä saamansa jousen.

Lue kokonaan >>

 

Liiton kevätkahvitilaisuudessa innokkaita kokeilijoita


SJAL järjesti liiton kevätkokouspäivänä 26.4.2012 kevätkahvitilaisuuden Helsingissä SLU-talolla. Tilaisuus houkutteli useita kymmeniä SLU-talon työntekijöitä kokeilemaan jousiammuntaa ja kahvittelemaan rennossa ilmapiirissä.

Lue kokonaan >>

 

Kevätkokous keskustelutti


SJAL:n kevätkokous järjestettiin SLU-talolla Helsingissä 26.4.2012. Kokouksessa hyväksyttiin liiton toimintakertomus ja vahvistettiin tilinpäätös. Tilinpäätös herätti paljon keskustelua, ja kokous venyikin yli kaksituntiseksi.

Lue kokonaan >>

 

Uusi toiminnanjohtaja esittäytyy


Anne Lantee aloitti Suomen Jousiampujain Liiton toiminnanjohtajana helmikuussa. Hän tekee 28-tuntista työviikkoa liiton toimistossa Helsingin Pasilassa.

Lue kokonaan >>

 

Äetsän Jousiampujat vuoden urheiluseuraksi Sastamalassa


Sastamalan vuoden 2011 urheiluseuraksi valittu Äetsän Jousiampujat on pieni mutta aktiivinen seura. Tänä vuonna 15 vuotta täyttävällä seuralla on aina avoimet ovet.

Lue kokonaan >>

 

Seuratoimintaan tukea tulevaisuudessa


Suomen Liikunta ja Urheilu SLU ry:n kevätkokous kesäkuussa hyväksyi esityksen seuratoiminnan tavoitetilasta vuonna 2020, jonka pohjalta luodaan toimenpiteitä seurojen avuksi.

Lue kokonaan >>