Kevätkokous keskustelutti

SJAL:n kevätkokous järjestettiin SLU-talolla Helsingissä 26.4.2012. Kokouksessa hyväksyttiin liiton toimintakertomus ja vahvistettiin tilinpäätös. Tilinpäätös herätti paljon keskustelua, ja kokous venyikin yli kaksituntiseksi.

Liiton tilikausi vuonna 2011 oli 19 529,86 euroa tappiollinen, joten tilinpäätös kirvoitti paljon keskustelua. Liittohallitus esitteli laatimaansa lisäselvitystä budjetin ylityksestä, joka koostui lähinnä tähtäinjousen lajiryhmän budjetin ylityksestä (noin 13 400 euroa), kirjanpitopalvelujen ja tilintarkastuksen kustannusten ylittymisestä (noin 5 000 euroa), ulkomaan datamaksujen aiheuttamista puhelinkulujen ylityksestä (noin 1 600 euroa) ja liiton kirjanpitoon kuulumattomista eristä (noin 460 euroa). Selvityksessä käsiteltiin tarkasti budjetin ylitysten syntymistä ja liittohallituksen toimenpiteitä vuonna 2011 ja vuonna 2012.

Vastuuvapauden myöntämisestä äänestettiin ja vastuuvapaus myönnettiin äänestystuloksella 64-17. Kokouksessa todettiin, että mahdollisista kurinpitomääräysten mukaisista rangaistuksista päättää liittohallitus. 

Kokoukseen osallistui kahdeksan seuraa.

Kevätkokouksen pöytäkirja on seurojen hallitusten luettavissa seuraosiossa, jossa on myös kokousmateriaali. Seurojen hallitukset voivat jakaa omia kanaviaan käyttäen tietoa edelleen jäsenistölleen.

• Liittokokousten pöytäkirjat julkaistaan seuraosiossa, jonne on pääsy seurojen hallituksilla. 

• Liittohallituksen kokouksista julkaistaan tiedote SJAL:n ajankohtaista-palstalla. Pöytäkirjaotteet tulevat myös seuraosioon.