Kilpapalsta

Jousiammunta mukana Suomen ensimmäisellä SM-viikolla


Jousiammunnan yleisten luokkien sisäammunnan SM-mitaleista kilpailtiin tänä vuonna jo helmikuun puolivälissä. Syy poikkeuksellisen aikaiseen ajankohtaan oli jousiammunnan mukanaolo Suomessa ensi kertaa järjestetyllä SM-viikolla.

Lue lisää ja katso video >>
 

Maailmancup Shanghaissa valmisti suomalaisia olympiakarsintaan


Maailmancup-kausi alkoi tänä vuonna jo huhtikuussa Shanghain osakilpailulla. Olympiavuoden ensimmäinen kansainvälinen tauluammuntakilpailu oli todella kovatasoinen. Mukana oli neljä suomalaista, joista parhaasta sijoituksesta vastasi Antero Sistonen sijoittumalla 17:nneksi miesten tähtäinjousessa.

Lue lisää >>
 

Teuva isännöi juniorien ja seniorien sisäammunnan SM-kisoja


Teuvan Jousiampujat otti haasteen vastaan ja järjesti sisäammunnan juniorien ja seniorien SM-kilpailut saman viikonlopun aikana maaliskuussa. Teuvalle kokoontui liki 150 ampujaa kilpailemaan SM-mitaleista. Kisoissa nähtiin myös upeita SE-tuloksia.

Lue lisää >>
 

Parajousiampujat EM-kisoissa Ranskassa


Olympia- ja paralympiavuosi sotkee kilpailukalenteria kohtalaisesti. Parajousiampujat lähtivät huhtikuun alussa Ranskaan EM-kisoihin käytännössä suoraan hallikaudelta. Keijo Kallunki sijoittui parhaana suomalaisena seitsemänneksi.

Lue lisää >>
 

Joukkueiden suomenmestaruudet ratkottiin Kemissä


Seurajoukkueiden SM-kilpailu käytiin maaliskuun loppupuolella Kemissä Pohjan Jousen isännöimänä. Mukana oli 17 joukkuetta. Kokkolan Achilles voitti tähtäinjousen ja Pohjan Jousi taljajousen joukkuekilpailun SM-kultaa.

Lue lisää >>
 

Kilpailujen järjestäjille tukea oppaasta


Kilpailujen järjestämistä helpottamaan ja tukemaan on jokin aika sitten julkaistu liiton sivuilla kilpailujärjestäjän opas. Opasta ovat olleet laatimassa kilpailuvastaava Ensio Lehdon lisäksi kisojen järjestelyissä kokenut konkari Harri Haavisto. 

Lue lisää >>