Seuratoimintapäivät houkuttelivat seuratoimijoita Jyväskylään

Seuratoimintapäivät järjestettiin tänä vuonna Jyväskylässä helmikuun alussa 1.-2.2.2014. Mukana oli kolmisenkymmentä osallistujaa. 

Seuratoimintapäivien ohjelmassa oli runsaasti asiaa seuran toiminnan kehittämiseen ja talouteen liittyen.

Lauantaina keskusteltiin muun muassa kilpailujen järjestämisen haasteista, tutustuttiin Sporttirekisterin ominaisuuksiin, opeteltiin sosiaalisen median hyödyntämistä osana seuran sisäistä viestintää ja pohdittiin yhteisöllisyttä seurassa.  Tiukan asiaohjelman vastapainoksi mukaan mahtui myös ulkoilua lumifutiksen tai vaihtoehtoisesti kävelylenkin merkeissä. Pitkän päivän kruunasi päivällinen ja illanvietto.

Sunnuntaina Keski-Suomen Liikunnan seurakehittäjä Laura Härkönen kertoi kiinnostavaa ja hyödyllistä tietoa seuran varainhankinnasta ja verotuksesta. Lisäksi keskusteltiin erilaisista toimintamalleista ja hinnoittelusta seuratoiminnassa.

Osallistujien antamassa palautteessa ohjelma koettiin hyödylliseksi. Asteikolla 1-4 vastausten keskiarvo oli 3,8. Kouluarvosanaksi seuratoimintapäivät saivat osallistujilta 8,2.
 

Teksti: Anne Lantee
Kuva: Sussu Makkonen

Asiaohjelman välillä haukattiin happea talvisäässä. Neljän kilometrin päivälenkki kiersi jäällä ja rantoja pitkin lähellä kokouspaikkaa hotelli Albaa.