Järjestöpalsta

Seuratoimintapäivät ja kevätkokous pidettiin Oulussa


SJAL:n seuratoimintapäivät kokosivat Ouluun huhtikuun toisena viikonloppuna noin 25 henkeä jousiammuntaseuroista ympäri Suomea.

Lue lisää >>
 

Yhteistyö koulun kanssa mahdollisuus seuroille


Koulujen ovet ovat avautuneet viime vuosina Liikkuva koulu -ohjelman vauhdittamana ulkopuolisille toimijoille. Ensi syksynä voimaan tuleva uusi opetussuunnitelma korostaa yhteistyön tekemistä 3. sektorin kanssa.

Lue lisää >>
 

SJAL ja Kuortaneen urheiluopisto sopivat yhteistyöstä


Suomen Jousiampujain Liitto solmi strategisen kumppanuussopimuksen Kuortaneen Urheiluopistosäätiön kanssa. Sopimuksen kautta toteutetaan pitkäkestoista, tavoitteellista ja vahvaan luottamukseen perustuvaa strategista kumppanuutta.

Lue lisää >>
 

WADA julkisti raportin vuoden 2014 dopingrikkomuksista


Maailman Antidopingtoimisto WADAn tuoreen raportin mukaan vuonna 2014 havaittiin 1 693 rikkomusta antidopingsääntöjä vastaan. Rikkomuksiin syyllistyi 109 kansallisuuden edustajia yhteensä 83 urheilulajissa, myös jousiammunnassa.

Lue lisää >>
 

Somesta vauhtia seuran viestintään


Sosiaalinen media eli tuttavallisemmin some on kaikkien huulilla, ja joitain se saattaa jo kyllästyttää tai ärsyttää. Somen hyviin puoliin lukeutuu kuitenkin se, että jokainen voi itse valita, kuinka monessa some-kanavassa toimii ja kuinka aktiivisesti.

Lue lisää >>