Liiton kevätkahvitilaisuudessa innokkaita kokeilijoita

SJAL järjesti liiton kevätkokouspäivänä 26.4.2012 kevätkahvitilaisuuden Helsingissä SLU-talolla. Tilaisuus houkutteli useita kymmeniä SLU-talon työntekijöitä kokeilemaan jousiammuntaa ja kahvittelemaan rennossa ilmapiirissä.

SLU-talon kokoustiloihin oli pystytetty ammuntatausta, jolla riitti innokkaita kokeilijoita parituntisen tilaisuuden ajan. Asiantuntevaa opastusta jousiammunnan saloihin antoivat hallituksen jäsenten ja toiminnanjohtajan lisäksi junioriampujat Eeva Mäenpää ja Mirjam Tuokkola.

Urheiluväki oli luonnollisesti kilpailunhaluista, joten leikkimieliseksi tarkoitetussa kolmen nuolen kokeilukisassa nähtiin myös uutteraa harjoittelua ja tiukkaa yritystä päihittää muut kokeilijat.  Parhaimpina palkittiin miesten puolella komeat 30 pistettä ampunut Ari Koivu Liikunnan Kehitysyhteistyö LiiKe ry:stä ja naisten puolella Leila Gharavi SLU:n tällä hetkellä hallinnoimasta kansainvälisestä naisliikuntaverkosto IWG:stä ja Kirsi Kankaanranta Golfliitosta. Molemmat kokosivat upeat 28 pistettä. 

Osallistujien keskuudesta esitettiin toive myös jonkin jousiammuntaseuran SLU-talon väelle järjestämästä kokeilutilaisuudesta työpäivän päätteeksi Ruskeasuon jousiammuntaradalla, joka sijaitsee vain nuolenkantaman päässä SLU-talosta. "Aina on suurempi kynnys lähteä kyselemään kokeilua seurasta, kuin lähteä täältä porukalla", perusteli eräs kokeilijoista. Siispä Helsingin Jousiammuntapiirin seurat: laittakaa toive korvan taakse! 


Teksti: Anne Lantee
Kuvat: Kari Mäenpää