SJAL hakee vapaaehtoisia useaan työryhmään

Anne Lantee
19.12.2014

Sääntö- ja kilpailuvaliokunta, viestintä- ja markkinointityöryhmä sekä liiton sääntöjen uudistamistyöryhmä etsivät uusia innokkaita jäseniä. Tule mukaan!

Uusina työryhminä ensi vuonna aloittavat sääntö- ja kilpailuvaliokunta ja tilapäisemmin toimiva liiton sääntöjen uudistamistyöryhmä.

Sääntö- ja kilpailuvaliokunta vastaa SJAL:n kilpailusääntöjen päivityksestä World Archerylta tulevien muutosten osalta ja toisaalta kansallisten sääntölisäysten ja -poikkeusten muutosten valmistelusta. Ensi vuonna valiokunta kehittää SM-kilpailuformaattia tavoitteena aikataulultaan, järjestelyiltään ja kilpailumuodoiltaan yleisöystävällinen ja urheilijoiden kannalta mielekäs tapahtumamalli, johon tuleva kisajärjestäjät tukeutuvat. Lisäksi valiokunta vastaa tulospalvelujärjestelmään liittyvästä projektista, jossa selvitetään, millainen olisi SJAL:n tarpeisiin parhaiten sopiva tulospalvelujärjestelmä, joka sopii reaaliaikaiseen tulosten seuraamiseen kilpailupaikalla ja internetin välityksellä.

Liiton sääntöjen uudistamistyöryhmän tehtävänä on nimensä mukaisesti valmistella liiton sääntöjen päivitystä ja tehdä esitys kokonaisuudesta kevään liittokokoukselle. Esitys sisältää muutaman vaihtoehtoisen mallin syyskokouksessa keskustellusta jäsenyysmallin kehittämisestä.

Viestintä- ja markkinointityöryhmä on toiminut jo useita vuosia mutta hakee nyt uutta puheenjohtajaa ja lisää jäseniä. Työryhmä mm. laatii vuodelle 2015 tarkemman viestintäsuunnitelman sekä suunnittelee ja toteuttaa Jousiampuja-lehden ja suhdetoimintaa ulkoisille sidosryhmille.

Lähetä lyhyt, muutamalla lauseella vapaasti muotoiltu hakemuksesi liiton toimistoon 18.1.2015 mennessä (info(ät)jousiampujainliitto.fi). Muista mainita, mistä työryhmästä tai työryhmistä olet kiinnostunut.