Karanteenikisa Maasto & 3D

Harri Verho
27.3.2020

Karanteenikilpailu on leikkimielinen maastoammunnan kilpailumuoto. Tarkoitus on kehittää ja ylläpitää taitojamme nyt kun liikkumista ja kilpailemista on rajoitettu voimakkaasti. Kilpailu järjestetään "kirjekilpailuna", ampuja käy itsenäisesti maastossa ja ampuu radan sekä kirjaa omat pisteensä toimittaen tulokset formeilla tulospalveluun.

Karanteenikilpailu on leikkimielinen maastoammunnan kilpailumuoto. Tarkoitus on kehittää ja ylläpitää taitojamme nyt kun liikkumista ja kilpailemista on rajoitettu voimakkaasti.

Ajatuksena on järjestää "kirjekilpailu" vastaavasti kuin on SJAL -divarikilpailu, mutta nyt maastossa. Alla olevien yksinkertaisten sääntöjen mukaan käydään viikoittain maastossa ampumassa kierros joko 3D:tä tai maastoammuntaa, voit ampua kierroksen yksin tai yhdessä kaverin kanssa (muista THL -ohjeistus).

Kirjaa pisteesi muistiin ja lähetä ne ohjesivuilla löytyvillä Google formseilla tulospalveluun. Tulokset julkaistaan sarjoittain ja viikoittain jolloin voit seurata ketä muita on mukana tässä höntsäkisassa, samoin voit vertailla ja haastaa kavereitasi mukaan kisaan.

Lisätietoa: