Seniorien ja yleisten sarjojen SM-kilpailut peruttu

Juhana Rüster
13.3.2020

Seniorien ja yleisten sarjojen SM-kilpailut on peruttu. Alla seurojen tiedote aiheesta. Päätös nojautuu Suomen valtioneuvoston vahvaan suositukseen myös alle 500 hengen tapahtumien perumiseen. Tällä tähdätään viruksen etenemisvauhdin hidastamiseen ja riskiryhmien suojelemiseen. Kilpailujen mahdollisesta järjestämisestä myöhempänä ajankohtana tänä vuonna päätetään erikseen kuluvan kevään aikana.

SJAL:n tapahtumista (VOK2-yleisosa, Kuortaneen maajoukkueleiri, VOK2-lajiosa) ei ole tehty päätöksiä. Näistä tiedotetaan heti kun päätöksiä on tehty.

Liiton kevätkokous, joka oli tarkoitus järjestää Kokkolan kisojen yhteydessä, järjestetään huhtikuun aikana. Paikka ja aika ovat toistaiseksi avoinna. Tästä tiedotetaan heti kun päätös uudesta ajasta ja paikasta on tehty. 

***

Kokkolan Achilleksen ja Oulun Jousimiesten tiedote koskien Seniori SM-kilpailuja (28.3.2020) ja Yleisten sarjojen (3-4.4.2020) SM-kilpailuja.

Suomen hallituksen julkaisemien suositusten perusteella.

Oulun Jousimiehet ja Achilles pitivät yhteispalaverin senioreiden ja yleisten luokkien SM-kilpailujen järjestämisestä.

Yhdessä päätimme, että molemmat Oulun ja Kokkolan SM-kilpailut perutaan. Kilpailun osallistumismaksujen palautuksesta tiedotetaan myöhemmin

Kilpailun mahdollisesta järjestämisestä myöhäisempänä ajankohtana päätetään yhdessä SJAL:n kanssa.

Olemme pahoillamme tilanteesta!

Oulun Jousimiehet ja Achilles seurojen johtokunnat 

 

Lisätietoja:
Juhana Rüster (toiminnanjohtaja)
info(a)jousiampujainliitto.fi
040 6313 158

Liitteet