Junnu Cupin toinen osakilpailu ammuttu

Juhana Rüster
29.1.2018

Toinen kierros ammuttiin Espoossa, Turussa ja Torniossa. Junnu Cupin yhteistuloksissa tapahtui muutoksia. Suurimmissa luokissa ovat kärjessä Ville Penttinen (Teuvan Jousiampujat), Niilo Ruuskanen (Puijon Jousi) ja Jaakko Salminen (Diana-57).

Junnu Cupin toinen osakilpailusarja on ammuttu ja tulokset ovat selvillä. Mukana on toistaiseksi 55 junioria. Vuoden vaihteessa tapahtui runsaasti ikäluokasta toiseen nousemisa. Junnu Cupin sääntöjen mukaan pisteet seuraavat perässä. Siirtyneet pisteet on merkitty keltaisella värillä. 

Kierroksen kovimmat tulokset tulivat pojat 15 sarjassa kun Kuopion Niilo Ruuskanen naputti Espoon kisassa 573. Myös 17-vuotiaiden sarjaan siirtynyt Vaasan Jaakko Salminen ampui hyvin 546 ottaen samalla sarjan piikkipaikan ennen seurakaveriaan Hugo Holmia. 13-vuotiaiden sarjassa tapahtui myös siirtymisiä, kun Espoon Leo Schrader siirtyi sarjaan. 13-vuotiaiden sarjaa johtaa Teuvan Ville Penttinen hienolla tämän kierroksen tulokselle 548.

Seuraava Junnu Cupin osakilpailu ammutaan Oulun SM-kisoissa. Siellä 11-vuotiaiden sarja siirtyy jo 12 metrin matkalle. Nyt kaikki junnut mukaan kisaamaan. Vielä ehtii hyvin mukaan!

Tuloksia