Seuroille mahdollisuus lisätienestiin

Anne Lantee
18.4.2013

Seuroilla on hyvä mahdollisuus kerätä rahaa toimintaansa jääkiekon MM-kisojen seuramyyntikampanjan avulla. Kampanjassa seuran ei tarvitse ostaa itselleen lippuja, joten taloudellista riskiä ei ole.

Jääkiekon MM-kisalippujen seuramyyntikampanjassa seura markkinoi MM-kisalippuja muihin kuin Suomen otteluihin. Seura saa yhdestä myydystä 39 euron arvoisesta lipusta itselleen 19 euroa.

Seuran ei tarvitse ostaa lippuja itse, vaan seuran rooli on levittää tietoa ja ohjata omia kannattajiaan ostamaan pääsylippuja muihin kuin Suomen peleihin osoitteessa www.lippu.fi/seuramyynti. Jotta lipunmyyntitulo kirjautuu oikealle seuralle, ostajan pitää ostovaiheessa kirjata seuran nimi kohtaan YRITYS ja mahdollisen seuran sisäisen joukkueen tai jaoksen nimi kohtaan OSASTO.

Taloudellista riskiä toimintaan ei liity, eli jos yhtäkään lippua ei mene kaupaksi, tuloja ei ole, muttei myöskään kuluja.

Seuramyyntikampanja jatkuu 16.5.2013 asti, ja MM-kisaorganisaatio maksaa tulot seuralle kesän 2013 aikana. Kampanja on tarkoitettu kaikille urheiluseuroille lajista riippumatta.

Lisätietoa seuramyyntikampanjasta ja materiaaleja seuran myynnin tukemiseksi voi kysyä SJAL:n toimistosta.