Varainkeruumahdollisuus seuroille Urheilun Unelma-Arpoja myymällä

Anne Lantee
25.6.2013

Liikunnan katto-organisaatio Valo aloittaa uuden arpajaiskonseptin, jolla kerätään rahaa urheiluseuratoimintaan. Urheilun Unelma-Arpa on Lumilyhty-arvan seuraaja, mutta konsepti on oleellisilta osin muuttunut.

Urheilun Unelma-Arvan idea on sama kuin Lumilyhty-arvassa: seurat voivat ostaa arpoja myyntiin ja saada arvan 6 euron myyntihinnasta jopa 3 euron myyntiprovision. Urheilun Unelma-Arvan jatkuva myyntiaika ympäri vuoden parantaa seurojen varainhankintamahdollisuuksia selvästi. Myös voittoja on yli 100 000 kappaletta enemmän kuin Lumilyhty-arpajaisissa.

Seuroille maksettavan myyntiprovision lisäksi Urheilun Unelma-Arpa tulouttaa arpajaistuoton ylijäämän takaisin seurojen nuorisoliikuntaan.

 

Tällä hetkellä Valolla on arpojen seuramyynnissä ennakkotarjous. Jos seura ostaa arpoja 31.7.2013 mennessä, tulee oston mukana lisäarpoja kaupan päälle seuraavasti: 250 arvan ostosta seura saa 25 arpaa kaupan päälle, 500 arvan ostosta 50 arpaa ja 1000 arvan ostosta 100 arpaa. Lisäksi kaikkien 2013 urheiluseuran tilauksen tehneiden kesken arvotaan kahden hengen matka Sotsin olympialaisiin.

 

Lisätiedot ja ennakkotilaukset osoitteessa www.valo.fi/unelma-arpa