Jean-Pierre Antonios pronssiotteluun Tsekissä

Anne Lantee
5.7.2013

Turkulainen Jean-Pierre Antonios ampui itsensä W1-luokan pronssiotteluun Tsekissä käynnissä olevissa kansainvälisissä ranking-kisoissa.

Alkukilpailun toiselta sijalta pudotuskierroksille lähtenyt J-P Antonios voitti ensimmäisen vastustajansa, Yhdysvaltojen Jerry Shieldsin pistein 132-128 ja eteni välieriin. Slovakian Peter Kinik oli kuitenkin suomalaista tarkempi ja jätti Antonioksen pronssiotteluun voittamalla pistein 138-126.

Antonioksen kanssa samassa luokassa ampuva Osmo Kinnunen sijoittui kahdeksanneksi hävittyään ottelunsa Saksan Uwe Herteriä vastaan 112-120.

Miesten avoimessa taljaluokassa Jere Forsberg sijoittui lopulta hienosti viidenneksi. Kohtalokkaassa puolivälierässä hän kohtasi Lontoon paralympiafinaalista tutun vastustajan, Yhdysvaltojen Matt Stutzmanin, joka oli tällä kertaa kaksi pistettä Forsbergia parempi.

Tänään Tsekissä ammutaan joukkuekilpailu, jossa myös Suomen miehet ovat mukana. Antonioksen pronssiottelu ammutaan lauantaina.

Alkukilpailun tulokset ja osa pudotuskierrosten tuloksista löytyy nyt kisajärjestäjän sivuilta osoitteesta http://www.sportklub.cz/Articles.aspx?ArtId=774.