Osallistu valokuvauskilpailuun

Susanna Makkonen
16.1.2014

Ota hieman erilainen jousiammuntakuva ja auta liittoa markkinointivideoprojektissa. Samalla voit voittaa lahjakortin.

Suomen Jousiampujain Liitton markkinointityöryhmä tarvitsee kuvitusmateriaalia jousiampujista - niin harrastajista kuin kilpailijoistakin. Käytämme kuvia työn alla olevassa promootiovideossa, sivustollamme, esitteissä ja muussa markkinointimateriaalissa. Toivomme, että ottaisit kuvan itsestäsi harrastuksesi parissa.

Tarkoitus olisi ottaa hieman toisenlainen kuva kuin mitä ensin tulee mieleen. Ehkä poseeraat jousesi kanssa muualla kuin harjoituskentällä tai hallissa. Mitä, jos olisit reilusti työasussasi: poliisin, kokin, sairaanhoitajan, timpurin, johtajan, palomiehen, taksinkuljettajan... Tai voisit olla miljöössä, joka työtäsi personoi. Tai mikset olisi jousinesi muun harrastuksesi parissa: purjehtimassa, partiossa, sienessä, oopperassa, klapihommissa, hiihtämässä tai missä sitten viihdytkin? Ja tietysti haluaisimme nähdä niin vanhoja kuin nuoriakin, aloittelijoita sekä kilpailijoita. Kuvassa ei välttämättä tarvitse olla perinteisessä ammunta-asennossa. Kuva voi myös hyvin olla menneiltä ajoilta. Taiteellisuus, yllätyksellisyys, mielikuvituksellisuus ja huumori ovat plussaa.

Kiitämme jo etukäteen avusta. Olemme varmoja, että kuvien avulla viestimme tehokkaasti jousiammunnasta hauskana kaikenlaisille ihmisille sopivana harrastuksena. Ja kuten tiedetään, harrastajamäärän kasvaminen tuo tullessaan niin resursseja kuin mukavaa porukkaakin.

Videon teknisestä toteutuksesta vastaa Ammattikorkeakoulu Stadia.
Kuvien laatutaso: Säädä kamerasi kuvien kokoasetukset maximille.
 
Markkinointityöryhmä valitsee 5 parasta kuvaa, joiden kuvaajat palkitaan 50 euron arvoisilla lahjakorteilla Sherwood Shop -liikkeeseen.

Jotta voisimme käyttää kuvaa alussa mainituissa tarkoituksissa, tarvitsemme sinulta luvan. Turhan byrokratian välttämiseksi, tulkitsemme kuvan lähettämisen käyttöoikeuden myöntämiseksi SJAL:lle. Sanomattakin on selvää, että käytämme kuvia vastuullisesti. Jos myöhemmin haluat kieltää kuvan käytön, voit ilmoittaa siitä liiton toiminnanjohtajalle, joka poistaa kuvan kuvapankista.

Lähetä kuvat 23.2.2014 mennessä osoitteeseen,
vmtr(a)jousiampujainliitto.fi tai perinteisenä kirjepostina osoitteeseen: Suomen Jousiampujain Liitto ry, Radiokatu 20, 00240 Helsinki.