Lisää työvoimaa liittoon

Anne Lantee
13.10.2014

Liittohallitus päätti sähköpostikokouksessaan syyskuussa ostaa erilaisiin viestinnän ja jäsenhankinnan töihin palveluita hallituksen jäsenen Miika Aulion yritykseltä. Palveluja ostetaan puolen vuoden ajan.

Hallitus on päättänyt ostaa sosiaaliseen mediaan, jäsenrekisteröintiin ja nettisivujen kehitykseen liittyviä palveluita Miika Aulion yritykseltä. Tämä tuo liitolle lisätyövoimaa puolen vuoden ajaksi. Projektin lopputuloksena tavoitellaan sitä, että liiton internetsivut on ajanmukaistettu, sosiaalisen median alustat rakennettu tai päivitetty, suomalaiset jousivälinekauppiaat on valjastettu yhteistyöhön, jäsenhankintamateriaali on jaettu sekä kauppiaille että seuroille ja liitto on saanut 1000 rekisteröityä ihmistä.

Miika Aulio työskentelee projektissa yhden päivän viikossa. Hänet tavoittaa projektin ajan sähköpostiosoitteesta projekti(ät)jousiampujainliitto.fi.

Aulion yritykselle maksetaan ostopalveluista 1000 euroa kuukaudessa, jonka lisäksi liitto vastaa projektille hyväksytyn budjetin mukaisesti projektin aikana syntyneistä ohjelmisto-, painomateriaali- ja muista kuluista, kuten matkakuluista.

Hallitus teki päätöksen asiasta 12.9.2014 ja työskentely alkoi heti päätöksen tekemisen jälkeen. Miika Aulio ei itse osallistunut ostopäätöksen tekemiseen.