Ajankohtaista valmennusrahastosta

Anne Lantee
1.12.2014

Urheilijoiden tuloja hallinnoiva Suomen Urheilijoiden Tukisäätiön valmennusrahasto tiedottaa ajankohtaisista asioista.

Suomen Urheilijoiden Tukisäätiön uudet säännöt on rekisteröity säätiörekisteriin ja ne löytyvät tutusta osoitteesta http://www.sport.fi/urheiluseura/palvelut/valmennusrahasto. Muutos liittyi SLU:n lakkauttamiseen ja Valon rooliin tukisäätiössä. Lisäksi tehtiin pieniä teknisiä muutoksia.

Valmennusrahaston toiminta jatkuu ennallaan vuonna 2015. Esitys vuosimaksun suuruudeksi on 50 euroa eli sama kuin vuonna 2014 (Jos toukokuun valtuuskunta hyväksyy esityksen).

 

Rahastoon kuuluvien jousiampujien tulee toimittaa vuoden 2014 tositteet SJAL:n toimistoon viimeistään 18.2.2015, jotta ne ehditään toimittaa rahastoon ajoissa.

 

Urheilijan tulisi tarkastaa, että kaikki urheilutulot ovat kirjautuneet rahastoon. Tiliotteen voi tilata osoitteesta valmennusrahasto@rantalainen.fi. Samalla voi tarkistaa myös edellisetkin vuodet. Edelleen rahastolla on useita viitteettömiä tilisiirtoja, joista ei tiedetä kenelle urheilijalle ne kuuluvat.

Sponsorille tai kilpailun järjestäjälle kannattaa korostaa, että urheilijan nimi ja viitenumero pitää kirjata maksutapahtumassa tekstiviitekenttään. Näin raha löytää perille. Lisäksi edellytyksenä on, kuten aina ennenkin, että sponsorisopimuksesta tulee olla allekirjoitettu kolmikantasopimus.