Suomen Jousiampujain Liitto etsii valmennuspäällikköä

Anne Lantee
26.2.2015

Suomen Jousiampujain Liitto ry (SJAL) toimii jousiammunnan kattojärjestönä Suomessa. 55 jäsenseurassamme lajia harrastaa noin 2200 eri-ikäistä jousiampujaa. Nyt etsimme avoimeen tehtävään valmennuspäällikköä.

Valmennuspäällikkö vastaa huippu-urheilun operatiivisesta johtamisesta jousiammunnan ja parajousiammunnan valmennusryhmien osalta. Vastuullesi kuuluu valmennusryhmien toiminnan kehittämisen ja koordinoinnin lisäksi liiton valmentajakoulutusjärjestelmän kehittäminen. Lisäksi vastaat SJAL:n urheiluakatemiatoiminnan ja junioritoiminnan kehittämisestä. Työn erityinen painopistealue on paralympia- ja olympiavalmennuksessa.

Työhön kuuluu myös viestintään ja arvokilpailumatkojen käytännön järjestelyihin liittyviä tehtäviä.

Edellytyksinä tehtävän menestykselliseen hoitamiseen on soveltuva koulutus (esim. VAT, VEAT tai liikunnan korkeakoulututkinto), kokemus aiemmista vastaavista tehtävistä, hyvä suomen ja englannin kielen taito, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Jousiammunnan lajituntemus ei ole välttämätöntä mutta eduksi hakijalle.

Tehtävä on kokopäiväinen ja voi sijoittua joko toimistollemme Helsinkiin tai muualle Suomeen tehtävään valittavan henkilön mukaan. Mahdollista on myös valittavan henkilön toiveesta johtuva osa-aikaisuus. Työ sisältää matkustamista ja viikonlopputyötä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.3.2015 mennessä osoitteeseen info@jousiampujainliitto.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa huippu-urheilukoordinaattori Petteri Alahuhta, huippu-urheilu@jousiampujainliitto.fi, puh. 040 708 4326 sekä toiminnanjohtaja Anne Lantee, info@jousiampujainliitto.fi, puh. 040 593 5658