Seuratoimintapäivät kokosivat seuraväen Tampereelle

Anne Lantee
26.4.2015

SJAL:n seuratoimintapäivät järjestettiin viikonloppuna Tampereella. Päivien yhteydessä pidettiin myös liiton kevätkokous.

Seuratoimintapäivillä Tampereella käsiteltiin muun muassa uutta alkeiskurssikonseptia, työstettiin kansallista suoritusmerkkijärjestelmää, kuultiin tilannekatsausta liiton tulospalvelujärjestelmän osalta ja perehdyttiin hyvään hallintoon seurassa.

Materiaalit tulevat myöhemmin liiton verkkosivujen materiaalipankkiin, mutta videotallenteet ovat katsottavissa jo liiton YouTube-kanavalta https://www.youtube.com/user/ArcheryFinland 

Seuratoimintapäiville osallistui edustajia 14 seurasta, ja lisäksi yhdestä seurasta saapui edustaja kevätkokoukseen, joka järjestettiin sunnuntaiaamuna.

Kevätkokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi vastuuvapauden asianosaisille sekä vahvisti kurinpitomääräykset esityksen mukaisesti.

Muina asioina esityslistalla olleet esitykset budjetin ja toimintasuunnitelman muuttamisesta kuluvan vuoden osalta ja liiton sääntöjen muuttamisesta hyväksyttiin yksimielisesti sen jälkeen, kun sääntöesitystä oli muutamilta kohdilta tarkennettu. Keskeisimpinä kysymyksinä sääntömuutosasiassa oli henkilöjäsenyys ja jäsenmaksun määräytymisperusteet. Nyt hyväksytyissä säännöissä ei mahdollistettu henkilöjäsenyyttä. Jäsenmaksu määräytyy jatkossa nykyiseen tapaan seuran jäsenmäärän mukaisesti, mutta säännöissä on määrätty, että jäsenmaksu määritetään erikseen yli ja alle 20-vuotiaita jäseniä kohti. Myös monilajiseurojen jaostojen asemaa selkiytettiin.

Kokouksessa hyväksytyt säännöt lähetetään patentti- ja rekisterihallitukseen, ja ne tulevat PRH:n käsittelyn jälkeen myös liiton materiaalipankkiin.