Tekoniemi sijalle 33. Rion testikisassa

Anne Lantee
23.9.2015

Antti Tekoniemi joutui taipumaan pudotusottelussaan Rion olympialaisten testikisassa ja sijoittui lopputuloksissa sijalle 33.

Antti Tekoniemi kohtasi pudotusottelussaan Australian Ryan Tyackin, joka sijoittui muutaman sijan Tekoniemeä huonommin alkukilpailussa sijalle 34. Tuulisissa oloissa käyty ottelu päättyi Tyackin voittoon pistein 7-1, joten Tekoniemen oli tyytyminen lopputulosten 33. sijaan.

"Matsi lähti käyntiin ihan ok:sti ja ensimmäisestä setistä ammuttiin tasurit, mutta tämän jälkeen hävisin pari settiä yhdellä ja yhden kahdella pisteellä, kun osumat jäivät aavistuksen alas ja vasemmalle. Tuo on normaali suunta minulle jännittävissä tilanteissa ja nyt tilanne nosti paineen sille tasolle, joka vaikutti tekemiseen", Tekoniemi kommentoi kotisivuillaan.

Miesten voittoon ampui Etelä-Korean Kim Woojin, joka kukisti kovatasoisessa loppuottelussa Alankomaiden Sjef van den Bergin. Kolmanneksi ampui Etelä-Korean Ku Bonchan.

Naisten ykköseksi nousi niin ikään Etelä-Koreasta Choi Misun voittamalla loppuottelussa Taiwanin Ya-Ting Tanin. Pronssin vei Yhdysvaltojen Mackenzie Brown.

Tulokset löytyvät World Archeryn sivuilta.