Maastoammuntakurssi Rovaniemellä 17.-18.9.2016

Anne Lantee
1.8.2016

Kiinnostaako maasto- tai 3D-ammunta, mutta et ole koskaan päässyt kokeilemaan? Tai onko seurasi miettinyt oman maastoradan rakentamista? Tule perehtymään ensimmäistä kertaa tai kokeneempana saamaan uusia vinkkejä maastoammuntaan maastokurssilla Rovaniemellä!

Rovaniemellä järjestetään 17.-18.9.2016 maastokurssi, jossa perehdytään maastoammunnan ja myös 3D-jousiammunnan saloihin. Koulutus on suunnattu erityisesti sellaisille jousiampujille, jotka eivät ole maastoon aikaisemmin päässeet ampumaan, mutta myös kokeneemmat saavat koulutuksesta varmasti uusia vinkkejä. Lauantaina pääpaino on etäisyyden arvioimisessa, ylä- ja alamäkien vaikutuksessa ja ammunta-asennossa. Koulutuksessa perehdytään sunnuntaina myös radan suunnitteluun, rakentamiseen ja turvallisuuskysymyksiin, joten seurojen, joille oman maastoradan rakentaminen voisi olla ajankohtainen tulevaisuudessa, kannattaa lähettää osallistujia paikalle.  

Koulutusta isännöi Lapin Jousi, ja se pidetään seuran ulkoradalla. Kouluttajana toimii muun muassa maastoammunnan ja 3D-ammunnan maailmanmestari Anne Lantee. Tarkempaa tietoa koulutuksen hinnasta, aikataulusta ja ilmoittautumisista tulee lähiaikoina. Varaa viikonloppu jo kalenteriisi!