Ryhmänjohtajan kuulumisia maaston EM-kisoista Kroatiasta

10.9.2021

Torstaina 9.9.2021

Helteisessä Kroatian Porecissa on nyt ammuttu maaston EM-kisojen alkukilpailu sekä World Games -karsinta. Kisat ovat lähteneet hyvin käyntiin suomalaisilla ja kaikki jatkavat kisaa henkilökohtaisilla otteluilla perjantaina.

Aleksandra Ruuskanen ampui molempina alkukilpailupäivinä henkilökohtaisen ennätyksensä ja se toi hänelle paikan suoraan semifinaaleihin! Anne Laurila ampui myös arvioitavilla matkoilla henkilökohtaisen ennätyksensä. Annen alkukilpailun sijoitus oli 6.

Pasi Ahjokiven sijoitus alkukilpailussa oli 18. ja Anne Viljasen 8. Vaiston Mixed team ei valitettavasti päässyt neljän parhaan joukkoon, joten Suomi ei ammu niistä mitaleista lauantaina.

Torstaina Anne Viljanen ampui Suomen naisille paikan 2022 World Games -kisoihin! Miesten paikka jäi harmillisen pienestä kiinni Pasi Ahjokiven toisessa ottelussa.

Kisajärjestelyissä on ollut pieniä haasteita järjestävällä organisaatiolla mutta niistä on selvitty pienillä aikatauluviiveillä.😅

Nyt jännittämään tulevia henkilökohtaisia pudotuksia!

Perjantaina 11.9.2021: Tältä näyttää mies kaikkensa antaneelta. Pasi Ahjokivi hävisi Maasto EM-kisoissa ensimmäisen henkilökohtaisen ottelunsa 75-76 Espanjan Cristian Minarrolle.