Ennakkotilauksessa uusi maajoukkuetakki sekä tuulihousut

29.6.2021

Vanha maajoukkuemallisto on edelleen virallinen ja käyttökelpoinen. Lisäkokoja niihin ei kuitenkaan enää saa, sillä ne olivat kuluttajamallistoa, joka muuttuu 1 - 2 vuoden välein. 

Ennakkotilauksessa nyt lisämallisto, jossa saatavilla kaikkia kokoja - myös erittäin pieniä että isoja. Mallit on valittu etenkin maastojousiampujille sopiviksi. Vaatteet ovat tuulenpitäviä ja täysin joustavia - hyviä ominaisuuksia pitkille päiville maastossa. 

Maajoukkuetakki Kamloops on tilattavissa kansainvälisten kisojen maajoukkueampujaehdokkaille. Mustat Rush Wind -housut ovat saatavilla kaikille. Ja mahdottoman mukavat takki ja housut ovatkin. Kumpaakin on testattu talvesta lähtien oikeissa ammuntatilanteissa.

Vaatteet ovat saatavana Holvissa ennakkotilauksena 14.7. asti. Tämä siksi, että sen jälkeen liiton toimisto on kesälomalla eikä maajoukkuevaatteiden tilaus sen jälkeen ehdi enää elokuun lopun ja syyskuun alun kisoihin. 

Tee siis tilauksesi nyt vaikket olisikaan kisapaikastasi ihan satavarma. Takki on kätevä aina.

www.holvi.com/shop/sjalry

Muistathan, että mikäli ammut joukkuekilpailua, on joukkueen asun oltava yhtenäinen. Maajoukkuepaidan lisäksi on oltava siis joko mustat housut tai shortsit. Myös shortseja saatavana Holvissa kaikkia kokoja.