LA28-valmennusryhmä

4.7.2022

LA28-valmennusryhmän tavoiteena on nostaa ampujia kansainväliselle tasolle seuraavien vuosien aikana kohti Olympialaisia. Ryhmän päätavoite on saavuttaa olympiapaikat Los Angelesin 2028 kisoihin ja samalla nostaa seura- ja aluevalmennusta uudelle tasolle. 


Ryhmä hakee yli 13-vuotiaita sitoutuneita ja motivoituneita ampujia. Erillisiä tulosvaatimuksia ampujilla ei ole. Tavoitteena on saada ryhmästä joukkue, joka tukee  kaikkia ryhmäläisiä. Tavoitteena on saada kaikki joukkueessa tuntemaan itsensä tervetulleeksi. 


Tavoitteena on, että ryhmän ampujalla on valmentaja, mutta tapauskohtaisesti ryhmään voi päästä myös ilman valmentajaa. Valmentajilta odotamme halua ja kiinnostusta osallistua nuorten valmentamiseen, arkivalmennuksen tukemista, halua oppia ja kehittyä ja osallistumista valmennusleireille. Annamme ryhmän valmentajille myös tukea VOK koulutuksiin ja teemme parhaamme auttaakseen valmentajia ja ampujia kaikin puolin. 


Ryhmän ohjelma koostuu 4 - 5 kotimaan leiristä, etävalmennuksesta, seurakäynneistä, treeniohjelmien suunnittelusta ja muusta arkiharjoittelusta. Tulevina vuosina ryhmän ohjelmaan lisätään myös ulkomaan leirejä. Autamme myös oikeiden välineiden valinnassa ja virityksessä, sekä autamme fyysisessä ja psyykkisessä valmennuksessa. 


Ryhmää täydennetään 2024 Pariisin olympialaisten jälkeen aikuisten maajoukkueen ampujilla. Aikuisten maajoukkueet muodostetaan vuoden 2021 tapaan tulosrajoilla ja kauden pääarvokisan joukkueiden perusteella. 


Nykyiseen valmennusryhmään haetaan lisää ampujia. Ryhmään voi myös hakea myös kesken kauden. Linkki hakemukseen https://www.sjal.fi/etsijaloyda/materiaalipankki-2/lomakkeet/la28/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠