Kiitä vapaaehtoista -äänestyksen tulokset!

9.5.2022

103 ääntä tuli yhteensä. Kiitos kaikille äänestäneille!

Koska äänestys oli ensimmäinen laatuaan, ajattelimme olevan reiluinta laittaa seurat kolmeen eri ryhmään jäsenmääränsä perusteella. Jottei isoimpien seurojen ehdokkailla olisi ylivaltaa. Seurajako meni näin:

PienetAscella, Falcon, Kurikan Ryhti, Länsirajan Jousiampujat, Puijon Jousi, Varkauden Jousiampujat, Jousi-Jussit, Teuvan Jousiampujat
KeskisuuretPiili, Tornion Jousiampujat, Nuoli-Haukat, PoJo
IsotArcus, Oulun Jousimiehet, PJA

Jokaisen ryhmän voittaja saa siis seuralleen 300 € kahisevaa suoraan tilille. Ja ne ovat:

Pienet seurat: 

Sanna LeivonenAscella

Keskisuuret seurat: 

Minna VesaPoJo

Pohjan Jousen Minna Vesa ja Kotkan Piilin Jouni Pekander saivat kumpikin yhtä monta ääntä. Pohjan Jousella oli kuitenkin myös toinen ehdokas, joten se ratkaisi pelin Pohjan Jousen eduksi.

Isot seurat: 

Jani SavilampiOJM


Äänestäjien seurojen kesken arvottiin 100 € palkinto ja sormi osui tällä kertaa Oulun Jousimiehiin. 

Onnea voittajille! 

Mielenkiintoista äänestyksestä teki sen, että ehdokkaita äänestettiin seurakentän yli monesta eri seurasta. Ehdokasta eivät siis pelkästään äänestäneet oman seuran edustajat vaan monen eri seuran jäsenet. Eva Sjöström sai ääniä 5:ltä eri seuralta. Usean seuran jäseniltä saivat ääniä myös Jani Savilampi, Sanna Leivonen ja Johanna Rytky. Toisaalta Anniina Jalajaa ehdotettiin vuoden vapaaehtoiseksi jopa 4 ihmisen toimesta. Ehdokas ei siis ollut vain oman seuran asia vaan nähtiin tärkeäksi itse vapaaehtoinen. Hieno asia! Kyllä saa olla ylpeä meistä jousiampujista :)

Tässä kaikki ääniä keränneet:

Jani Savilampi
Marko Suomalainen
Minna Vesa
Johanna Rytky
Pentti Kuivalainen
Jouko Ojala
Eva Sjöstöm
Jouni Pekander
Ari Tuokkola
Sanna Leivonen
Anniina Jalaja
Rauno Sinkkonen
Lauri Rytky
Teemu Jalaja


Etkö käynyt äänestämässä? Ei se mitään. Otamme saman uudestaan ensi vuonna. Käy vielä katsomassa vuoden 2022 ehdokkaat ja mieti ketä ehdottaisit ja äänestäisit ensi vuonna: https://www.sjal.fi/etsijaloyda/aloitajousiammunta/vapaaehtoiseksi/?fbclid=IwAR3oopRuS1FJrg4K2LGOLq9hbc9YdfaICEGzeIsK85TL5iNOCGfC5mLXeCI

Koska vapaaehtoiset näyttävät olevan tärkeitä koko jousiammuntakentälle seurastaan riippumatta, ajattelimme ensi vuonna testata, josko seurojen jako suuruusluokkiin on turhaa ja tärkeintä on vain vapaaehtoinen itse. Muista siis olla kuulolla ensi keväänä, jotta pääset äänestämään sinulle tärkeää vapaaehtoista!