Syyskokous järjestettiin Turussa - uudeksi puheenjohtajaksi Kari Koskinen

28.10.2023

SJAL:n syyskokous järjestettiin lauantaina Turussa kansallisen Arc Aboa kilpailun jälkeen. Kokous oli ns. hybridikokous, sillä myös etäyhteydellä oli mahdollista osallistua kokoukseen äänivaltaisena edustajana. 

Kokous valitsi liittohallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Kari Koskisen (Artemis) seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Puheenjohtan nuijan luovuttaa Koskiselle Mika Savola (Arcus), joka jatkaa hallituksen jäsenenä. Koskinen on helsinkiläisseura Artemiksen istuva puheenjohtaja ja lajin monitoimimies. Hän on kilpailee aktiivisesti ja toimii myös lajissa tuomarina ja valmentajana. Koko lajiyhteisö toivottaa onnea Karille!

Liittohallitukseen valittiin lisäksi viisi jäsentä. Hallituksessa jatkavat Mika Savola, Eva Sjöström (Falcon) ja Jani Savilampi (OJM). Uusina jäseninä aloittava kaudella 2024-2025 Tuula Mikkola (ToJa) ja kaudella 2025 Johanna Helin (Arcus). Helin ottaa hallituspaikasta luopuvan Harri Verhon (TJA) paikan vuoden 2024 ajaksi. 

Syyskokous hyväksyi esitetyn toimintasuunnitelman pienillä täsmennyksillä. Talousarviossa laskettiin seurojen jäsenmaksua aikuisjäsenten osalta 32 euroon (vuonna 2023 35 euroa). Muutoksen jälkeen budjetti on 5 500 euroa alijäämäinen. Lisäksi hyväksyttiin sääntöpäivitykset liiton toimintasääntöihin ja kurinpitosääntöihin koskien kilpailumanipulaation torjuntaohjelmaa.