Arto Ahola on Jousiampujain Liiton uusi toiminnanjohtaja

21.1.2024

Arto Ahola on valittu Suomen Jousiampujain Liiton (SJAL) uudeksi toiminnanjohtajaksi. Ahola tuo Sporttitalolla sijaitsevalle liiton toimistolle mukanaan pitkän ja laaja-alaisen kokemuksen urheilun hallintotehtävistä sekä monipuoliset verkostot niin kotimaassa kuin kansainvälisellä kentällä. Hänen toimenkuvaansa kuuluu hallinnollisten tehtävien lisäksi mm. liiton eri prosessien kehittäminen sekä lajin näkyvyyden, viestinnän ja markkinoinnin edistäminen.

- Arto Aholalla on laaja kotimainen ja kansainvälinen suhdeverkosto, joka on toiminnanjohtajan tehtävässä erittäin arvokas. Hakuprosessissa Ahola osoitti kiitettävää ymmärrystä lajistamme ja lajin juurista osana suomalaista urheilukenttää. Tulevassa tehtävässä painottuu varainkeruumallien kehittäminen ja tässä Aholan kokemus nousi merkittäväksi tekijäksi, kertoo SJAL:n puheenjohtaja Kari Koskinen.


Kuvassa vasemmalta Suomen Jousiampujain Liiton puheenjohtaja Kari Koskinen, väistyvä toiminnanjohtaja Juhana Rüster, jousiammuntalupaus Anton Karlström, Kuortaneen Urheiluopiston rehtori Tapio Korjus ja uusi toiminnanjohtaja Arto Ahola.

Lahdessa asuva Arto Ahola on aiemmin toiminut mm. Kansainvälisen Opiskelijaurheiluliiton markkinointijohtajana, Paralympiakomitean vt. pääsihteerinä sekä ollut luomassa Olympiakomitean Sport Finland -kokonaisuutta. Sittemmin hän on ollut perustamassa kahta urheiluinnovaatioihin keskittynyttä startup-yritystä ja toiminut niissä johtotehtävissä mm. hallinnon, markkinoinnin ja kansainvälisen tapahtumatuotannon parissa.

- Otan nöyränä mutta innostuneena vastaan Suomen Jousiampujain Liiton toiminnanjohtajan pestin. Suomalainen jousiammunta voi hyvin, ja on hienoa saada liittyä jousiammuntayhteisöön. Pidetään jalat tiukasti maassa ja suunnataan katse kohti tulevaisuutta, kertoo Ahola. 

Arto Ahola aloitti tehtävässään 19.1.2024. Heti ensi töikseen tuore toiminnanjohtaja osallistui Kuortaneella järjestetylle valmennusleirille tutustuakseen syvemmin lajiin.

Lisätietoja:

toiminnanjohtaja Arto Ahola, 0400 938 666, arto@jousiampujainliitto.fi 
puheenjohtaja Kari Koskinen, puh, 040-510 1502, kari@jousiampujainliitto.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠