Jousiampujain Liiton valmennuspäällikkönä aloittaa Aleksandra Hint

30.1.2024

Aleksandra Hint on valittu Suomen Jousiampujain Liiton (SJAL) valmennuspäälliköksi 1.2.2024 alkaen. 


Aleksandralla on vahva tausta jousiammunnnasta sekä kilpailevana urheilijana että valmentajana. Hän on saanut paljon tunnustusta kilpailuistaan jousiammunnan parissa ja tuo mukanaan arvokasta kokemusta valmennustyöhön, varsinkin junioreiden maajoukkuevalmentajana sekä LA28-valmennusryhmän päävalmentajana. 


Aleksandra on tunnettu vahvasta sitoutumisestaan jousiammuntaan sekä urheiluun yleisesti. Hänen laaja kokemus jousiammunnan parissa sekä intohimo urheiluun tuovat arvokasta tietotaitoa Suomen Jousiampujain Liitolle. Aleksandran tietämys ja osaaminen ovat vahvistuneet hänen suoritettuaan kandidaatin tutkinnon urheiluvalmennuksesta ja -johtamisesta. Tällä hetkellä Aleksandra jatkaa maisterintutkintoa urheilujohtamisen parissa Norjassa. Nämä saavutukset tuovat lisää syvyyttä hänen valmennustyöhön Suomen Jousiampujain Liitossa.


SJAL:n johto uskoo, että Aleksandran monipuolinen tausta, opiskelut, kokemus sekä urheilijana että valmentajana ovat avainasemassa valmennuspäällikön roolissa ja SJAL:n menestyksekkäässä kehityksessä.