Lomakkeet

MS Excel -tiedostoDivari-kilpailun tuloslomake.xlsx (12 kB)
Divaritulosten syöttölomake

Harrastepaikkakarkoitus. 

Alla olevalla lomakkeella kerätään tietoja suomalaisten jousiammuntaseurojen hallinnoimista harrastepaikoista. Harrastepaikkoja ovat:

- sisähallit
- ulkoradat
- maastoradat

Tiedoista kootaan harrastajille suunnattu harrastepaikkahaku. 

 

 

 

Tallenna lomakkeet omalle koneellesi ja nimeä tallennettava tiedosto siten, että alussa on oman seurasi nimi. Esim. ARTEMIS_jäsenilmoitus_2012. Tallentamisen jälkeen avaa lomake, täytä, tallenna ja lähetä sähköpostilla liitetiedostona osoitteeseen: info(a)jousiampujainliitto.fi.
 
 

Jäsenilmoitus

Klikkaa tästä sähköiseen jäsenilmoituslomakkeeseen. Jäsenilmoitus palautetaan vuosittain 31.12. mennessä.


Sporttirekisteri

MS Word -tiedostoAnomus Sporttirekisterin käyttäjäksi (26 kB)
Tällä lomakkeella anotaan seurakäyttäjän päivitysoikeuksia Sporttirekisteriin.
Tuntematon tiedostomuotoPohja jäsentietojen massatuontiin Sporttirekisteriin (32 kB)
Tähän excel-pohjaan voidaan täyttää jäsentiedot, kun Sporttirekisteristä puuttuvia jäseniä on paljon. Tiedostoon ei saa tehdä muita muutoksia. Kaikkia kenttiä ei ole pakko täyttää. Pakolliset kentät ovat etunimi, sukunimi, syntymäaika ja sukupuoli (tai hetu), osoite, postinumero ja postitoimipaikka sekä jäsenlaji. Ohjeet siitä, missä muodossa tiedot syötetään, löytyvät Excelistä sarakkeen otsikon kohdalta. Tiedosto tallennetaan muodossa SEURAN_NIMI_massatuonti.xls ja se lähetetään liiton toimistoon VAIN sähköpostitse.


Kilpailuanomukset

Kilpailuja anotaan sähköisellä lomakkeella, jonka löydät liiton tilastopalvelusta. SM-kilpailuja varten alla on kuitenkin erillinen lomake.

Tuntematon tiedostomuotoSM-kilpailuanomus (29 kB)
Anomuslomake SM-kisojen järjestämiseen. Tallennetaan muodossa SEURAN_NIMI_SM-kilpailuanomus_kilpailumuoto_2016.
PDF-tiedostoKilpailutasokaavake (204 kB)
Lomake, joka täytetään kaikista kilpailuista kilpailukutsun laatimisvaiheessa ja palautetaan liiton kilpailuvastaavalle Ensio Lehdolle.
MS Excel -tiedostoKilpailutasokaavake Excel-muodossa (48 kB)
Kilpailutasokaavake niille, jotka eivät saa pdf-lomaketta tulostettua täytettynä uudelleen pdf:ksi sähköistä lähettämistä varten.


Kilpailujen tulosluettelo 

Kilpailujen tulokset lähetetään liittoon vuorokauden kuluessa kilpailun päättymisestä joko käyttämällä alla olevaa Excel-pohjaa tai vaihtoehtoisesti Ianseon asc-muodossa (Kilpailu - Vienti - Tulokset / <kilpailunnimi>.asc). Vain nämä muodot ovat tilastokelpoisia. Toistaiseksi Ianseo-käyttäjiä pyydetään toimittamaan lisäksi kilpailutiedosto (Kilpailu - Vienti - Kilpailu kuvien kera).

Tuntematon tiedostomuotoSJAL Tulosluettelopohja_J-8-2018.xls (5.2 MB)
Kilpailujen tulosluettelopohja. Myös joukkuetulosten välilehti. Ohjeet sekä henkilökohtaisiin että joukkuetuloksiin löytyvät omilta välilehdiltään. Täyttö vain välilehdille 1 ja 3. Tallennetaan muodossa Seura_tulosluettelo_päivämäärä. Esim. Arcus_tulosluettelo_23-1-2015. Muista sallia makrot, jos haluat hyödyntää esim. kilpailijoiden lisäyspainiketta. (Päivitetty 5.2.2018)
Tuntematon tiedostomuotoSJAL Tulosluettelopohja_J-7 2018.xls (5.2 MB)
Kilpailujen tulosluettelopohja. Myös joukkuetulosten välilehti. Ohjeet sekä henkilökohtaisiin että joukkuetuloksiin löytyvät omilta välilehdiltään. Täyttö vain välilehdille 1 ja 3. Tallennetaan muodossa Seura_tulosluettelo_päivämäärä. Esim. Arcus_tulosluettelo_23-1-2015. Muista sallia makrot, jos haluat hyödyntää esim. kilpailijoiden lisäyspainiketta. (Päivitetty 5.1.2018)
Tuntematon tiedostomuotoSJAL tulosluettelo (5.3 MB)
Kilpailujen tulosluettelopohja. Myös joukkuetulosten välilehti. Ohjeet sekä henkilökohtaisiin että joukkuetuloksiin löytyvät omilta välilehdiltään. Täyttö vain välilehdille 1 ja 3. Tallennetaan muodossa Seura_tulosluettelo_päivämäärä. Esim. Arcus_tulosluettelo_23-1-2015. Muista sallia makrot, jos haluat hyödyntää esim. kilpailijoiden lisäyspainiketta. (Päivitetty 23.11.2016)

 
Nais Prize

MS Word -tiedostoNaisPrize_hakulomake_2018.doc (74 kB)
Lomake Nais Prize -kehittämistuen hakemista varten. Hakulomake tulee palauttaa viimeistään 18.12. Tuki myönnetään yhdelle kriteerit täyttävälle seuralle vuosittain.
PDF-tiedostoNais Prize hakuohjeet ja -kriteerit (24 kB)
Tietoa Nais Prize -tuesta ja sen hakemisesta.


Muut lomakkeet

MS Word -tiedostoKilpailun jälkianalysointilomake (100 kB)
Tämä lomake täytetään kaikista kilpailuista heti kilpailun jälkeen. Lomakkeen täyttävät päätuomari ja juryn ampujien edustaja.
PDF-tiedostoSJAL:n alaisten kilpailujen protestilomake (45 kB)
Tätä lomaketta käytetään, kun kotimaan kilpailuissa haluaa tehdä protestin kilpailun jurylle. Kilpailun järjestäjän kannattaa tulostaa valmiiksi muutama tyhjä lomake.
PDF-tiedostoPäätuomariraportti kilpailusta (5 kB)
Kilpailun päätuomari täyttää tämän raportin kilpailun jälkeen. Käytä joko sähköistä lomaketta osoitteessa www.sjal.fi/kilpailutoiminta/sjal-kilpailutuomarit/tuomariraportointi/ tai tulosta tämä lomake ja täytä käsin sekä palauta postissa liiton toimistoon.
Tuntematon tiedostomuotosjal_matkalaskupohja.xls (68 kB)
Matkakorvausten hakemiseen tarkoitettu lomake. Toimitetaan osoitteeseen info(at)jousiampujainliitto.fi