Kilpailutulosten syöttö liiton tilastopalveluun siirtyy seuroille

Anne Lantee
8.8.2016

Liiton tilastopalveluun on tehty muutoksia, joiden seurauksena kaikkien kilpailujen järjestäjät voivat jatkossa lisätä tulokset suoraan tilastokantaan, josta ne ovat heti kaikkien nähtävissä.

Tulokset tarkistetaan liitossa ja niistä tulee vasta sen jälkeen tilastokelpoisia, mutta näkyvyyteen tilastokelpoisuus ei vaikuta. Tulosten lisääminen edellyttää oikeaa tiedostomuotoa, kuten tähänkin asti tulosten toimittaminen liittoon. Vaihtoehtoiset muodot ovat Ianseon asc-muotoinen tiedosto tai liiton sivujen materiaalipankista löytyvällä Excel-pohjalla tehty tulosluettelo, jonka datavälilehti kopioidaan tilastopalveluun.

Tulosten lisäämiseen tarvitaan seurakohtainen tunnus, joka osalla seuroista on jo Divari-kisojen myötä. Muut voivat pyytää tunnuksia valmennuspäälliköltä (valmennus ät jousiampujainliitto.fi) tai lomien jälkeen syyskuussa myös info-osoitteesta.

Ohjeita tulosten lisäämiseen löytyy tarkemmin tilastokannasta kirjautumisen jälkeen.
Linkki tilastopalveluun löytyy liiton etusivun pikalinkeistä. Suora osoite on http://tilasto.sjal.fi/. Koulutusta tulosten lisäämiseen on luvassa syksyn seuratoimintapäivillä.

Suomen ennätyksistä ilmoitetaan edelleen sähköpostitse liiton toimistoon.