Kilpailulisenssit

Superlisenssi kattaa nyt myös Suomen Jousimetsästäjäin Liiton (SJML) kilpailutoiminnan.

Jokaisella liiton kilpailuun osallistuvalla urheilijalla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Lisenssin lunastava urheilija sitoutuu noudattamaan liiton sääntöjä ja kilpailumääräyksiä.

 

Lisenssin saat ostettua: Tästä 

 

Lisenssit ostetaan uudesta SuomiSport-järjestelmästä. SJAL:n lisenssit ostetaan ns. rullaavina, eli ne ovat voimassa yhden vuoden (365pv). Lisenssiä ostaessa määrittelet itse millä päivämäärällä haluat lisenssin tulevan voimaan, ja se on voimassa vuoden eteenpäin.

Vakuutuksia ei ole vuoden 2017 jälkeen kytketty lisenssiin. Eli lisensseihin aiemmin sisältynyt tapaturma- ja vastuuvakuutus otetaan kaikille SJAL:n jäsenseurojen jäsenille (jäsenyys todistettava). Nuorten lisenssin ikäraja on nosto 20-v.

Superlisenssi on edelleen valikoimassa. Superlisenssillä voi osallistua kilpailutoimintaan SJAL:n kilpailujen lisäksi Suomen Maastojousiampujain Liiton (FFAA) ja Suomen Jousimetsästäjäin Liiton (SJML) kilpailuissa. Mukana ovat edelleen myös ensilisenssit, eli ensimmäistä kilpailulisenssiä ostaville tarjottavat lisenssit puoleen hintaan normaalista. 

HUOM! Ensilisenssiä eivät voi ostaa henkilöt, joilla on joskus ollut SJAL:n kilpailulisenssi tai Superlisenssin ollessa kyseessä FFAA:n kilpailulisenssi. Harrastajalisenssin joskus ostanut on kuitenkin oikeutettu ostamaan ensilisenssin. Valitse E-sarjasta sopiva lisenssi, jos olet ostamassa ensilisenssiä. 

HUOM! Jos olet ostamassa Superlisenssiä, tarkistathan, että joko oma seurasi on FFAA:n jäsen tai olet jäsenenä oman seurasi lisäksi myös jossain FFAA:n jäsenseurassa.
 

 

Lisenssivaihtoehdot ja hinnat vuonna 2020 ovat seuraavat:

 

 HintaEnsilisenssin hinta
Aikuisten lisenssi (A-lisenssi)60 euroa30 € (AE-lisenssi)
Nuorten lisenssi (B-lisenssi)
- vuonna 1998 ja sen jälkeen syntyneille
35 euroa17,50 € (BE-lisenssi)
Aikuisten Superlisenssi (SA-lisenssi)83 euroa41,50 € (SAE-lisenssi)
Nuorten Superlisenssi (SB-lisenssi)
- vuonna 1998 ja sen jälkeen syntyneille
52 euroa26 € (SBE-lisenssi)

 

 

 

PDF-tiedostosuomisport_pikaohje.pdf (4.6 MB)
SuomiSport pikaohje
PDF-tiedosto451522f_Jousiampujat 012020.pdf (62 kB)
Sporttiturvan tuoteseloste 2020 toimintaohjeineen vahingon sattuessa.