Taljajousen PRO-seminaari Helsingissä 7-8.12.

Juhana Rüster
29.8.2019

Nyt olisi tarjolla taljaseminaari joulukuulle. Lue alta lisää!

Seminaarin vetäjäksi saamme Alberto Blazquez Arbonies joka on huipputason ampuja sekä toimii myös valmentajana mm. Mikko Juutilaiselle. Alberton henkilökuva löytyy WA:n sivuilta: https://worldarchery.org/athlete/12535/alberto-blazquez

Alberto on käynyt aiemminkin Suomessa pitämässä vastaavan seminaarin, ja seminaari sai kiitosta varsinkin henkilökohtaisesta ampujan suorituksen analysoinnista ja palautteesta. Lisäksi hän esitteli uusia harjoitteita sekä antoi oppia virityksestä.

Seminaarin kieli on englanti ja se pidetään pääkaupunkiseudulla Wilhelm Tellin jousiammuntahallilla. Seminaariin otetaan noin 15 - 20 henkilöä ja kurssin sisältö yleisellä tasolla on seuraava:
- Lauantaina 8h teoriaa ja tekniikkaa
- Sunnuntaina 4h ampujien opastusta

Hinta kurssille määräytyy osallistujamäärän mukaan ja on maksimissaan 150Eur/henkilö. Jotta voimme varmistaa että seminaari pidetään, haluan saada ilmoittautumiset elokuun loppuun mennessä osoitteeseen: maastojousiammunta@jousiampujainliitto.fi,
Tällä hetkellä ilmoittautuneita on 8 sitovaa ja 2 todennäköistä osallistujaa.

Kurssihintaan kuuluu kahvia, paljon puhetta, ohjausta ja keskustelua. Ruokailu ja yöpymiset ovat omakustanteisia, normaalisti olemme lauantaina illalla käyneet yhteisellä illallisella minkä olemme myös nyt aikeissa järjestää. Myöhemmin siitä lisää.