Varsinais-Suomen alueleiri 3. - 5.5.

Juhana Rüster
8.4.2019

Varsinais-Suomen alueen kevään alueleiri järjestetään Kisakeskuksessa 3. - 5.5. Ilmoittautuminen päättyy jo 12.4! Lue alta lisää keväisestä leiristä luonnonkauniissa Raaseporissa.

Paikka: Kisakeskuksen urheiluopisto (Kullaanniemi 220, 10420 Pohjankuru)

Ohjelmassa teorialuentoja, jousen perusviritystä, liikuntaa, mukavaa yhdessäoloa ja tietysti ammuntaa. Valmentajina leirillä toimivat Mika Savola, Petri Helin, Johanna Helin, Anssi Huhtala ja Juuso Huhtala.

Kelien salliessa ammuntaharjoitukset tapahtuvat ulkona, mutta Suomen kevään yllättäessä ammumme sisätiloissa (maksimimatka 60 - 70 m). Majoitumme urheiluopistolla kahden hengen huoneisiin tai useamman hengen huoneistoihin. Osallistujilla tulee olla omat jousiammuntavälineet.

Leiri alkaa perjantaina n. klo 17.30 ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Tarkempi aikataulu lähetetään ilmoittautuneille ennen leiriä. Voit tulla mukaan myös lyhyemmäksi ajaksi. Leiri on suunnattu erityisesti junioriampujille, mutta myös aikuisampujat sekä valmentajat ja huoltajat ovat tervetulleita mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen huhtalanjuuso@gmail.com 12.4 mennessä. Ilmoittautuessasi kerro nimesi, syntymäaikasi, puhelinnumerosi, seurasi sekä mahdolliset erityisruokavaliot ja huonekaveritoiveet. Alle 18-vuotiailta tarvitaan myös huoltajan nimi, osoite ja puhelinnumero.

Leirin hinta on alle 17-vuotiailta enintään 120 € / hlö ja aikuisilta 156 € / hlö sisältäen majoituksen täysihoidolla. Aluevalmennusryhmä osallistuu ampujien leirikustannuksiin, ja lopullinen hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan. Leirille osallistuvat junioriampujien vanhemmat tai valmentajat maksavat leirinsä itse.

Tervetuloa viettämään keväinen viikonloppu jousiammunnan parissa!