Marja Raisoma aloittaa SJAL:n seuratoiminnan kehittäjänä

Juhana Rüster
11.10.2018

Marja Raisoma
Marja Raisoma

Marja Raisoma aloittaa liiton osa-aikaisena seuratoiminnan kehittäjänä marraskuun alusta. Syksyn aikana liitossa on aloittanut myös Tuula Falenius, joka vastaa taloushallinnosta osa-aikaisesti.

Marjan rooliin kuuluu mm. Ensinuolten ja muun ohjatun toiminnan edistäminen seuroissa, lasten ja nuorten harrasteliikunnan kehittäminen ja  Suomisportin seuratuki. Työpanoksen jakaminen Suomen suurimman seuran ja liiton välillä on hieno kombinaatio ja mahdollistaa seuroihin suuntautuvan toiminnan kasvattamisen.

Marraskuun alusta Marjan tavoittaa osoitteesta seuratoiminta@jousiampujainliitto.fi

Tuula Falenius vastaa liiton osto- ja myyntireskontrasta, kirjanpidon liiton osuudesta. Kokeneena ammattilaisena Tuula kehittää myös liiton raportointia ja taloushallinnon rutiineja. 

Tuula käyttää sähköpostiosoitetta info@jousiampujainliitto.fi

Marjan esittely:

Marja Raisoma on koulutukseltaan filosofian maisteri ja LAT-liikunnanohjaaja Kisakalliosta. Hän aloitti jousiammunnan Barcelonan -92 olympiakisojen miesten joukkuefinaalin innoittamana aikoinaan ollessaan Erasmus-vaihdossa Espanjassa. Muutaman kuukauden kuluttua hän löysi itsensä harjoittelemasta paikallisen maajoukkueen alueryhmän kanssa olympiavoittajien valmennuksessa ja osallistui yliopistojen mestaruuskisoihin. Siitä ei ollut enää paluuta, jousiammunta oli osa loppuelämää.

Marja teki pitkän uran IT-alalla sovellustestauksessa Nokialla ja siirtyi sitten liikunnanopettajasijaistuksien kautta kokonaan liikunta-alalle. Jousiammuntaseura Robin Hood palkkasi Marjan suoraan Kisakalliosta junnuryhmien valmentajaksi ja seuran liikunnanohjaajaksi. Marja jatkaa työtään Hoodissa SJAL:in seurakehittätyönsä ohella.