VOK3-kurssi alkaa 2018 elokuussa - ilmoittautuminen jatkuu

Juhana Rüster
14.3.2018

Tarkkuuslajien VOK-koulutukset ovat edenneet kolmostasolle. Kussi alkaa elokuussa 2018. Mukaan on jo ilmoittaunut hyvä määrä jousiammuntavalmentajia. Kurssiajat on lisätty tapahtumakalenteriin.

3-tason tavoite on suunnitella ja hallita valmennusta urheilijan uran
näkökulmasta. Koulutus keskittyy kokonaisvaltaiseen valmentamiseen ja syventää 2-tasolla hankittua osaamista mm. psyykkisessä valmennuksessa, taitojen oppimisessa ja urheilulliseen elämäntapaan tukemisessa.

Tavoite on ymmärtää lajin kansainväliset vaatimukset ja tarkastella valmennusta suuntana kv-tason kilpaileminen. Koulutuksessa pohditaan tavoitteen asettelua useamman vuoden päähän ja suunnitellaan sopivia välitavoitteita. Koulutukseen voi osallistua valmentaja, joka on kiinnostunut tähtäämään kansallisen huipun tai kv-tason urheilijan valmennusosaamiseen ja käyneet VOK2:sen tai vastaavan koulutuksen.

SJAL tukee seuroja maksamalla osan koulutuksen hinnasta. Kurssiesitteissä olevien hintojen sijaan jousiampujat maksavat valmentajakoulutuksesta 195 euroa/kolmipäiväinen jakso. Hinta sisältää koulutuksen lisäksi majoituksen täysihoidolla 2 hengen huoneessa.

Lajiosat toteutetaan osana maajoukkueleirejä. Näistä tiedotetaan erikseen lähiaikoina.