Anna hyvän kiertää - sponsoroi samalla kun shoppaat

Juhana Rüster
1.12.2017

Suomen Jousiampujainliitto on liittynyt osaksi vauhdilla kasvavaa regood-perhettä. Regood on uusi suomalainen joukkorahoituksen ja urheilusponsoroinnin yhdistävä palvelu.

Regoodin idea on lyhykäisyydessään kerätä varoja suomalaiselle urheiulle verkkokauppojen asiakasvirroista ja liikevaihdosta. Jokainen meistä voi palvelua käyttämällä tehdä urheilusponsorointia sille kohteelle, joka on meitä lähellä. Sponsoroijalle toiminta on ilmaista, mutta verkkokauppaostoksista siirtyy automaattisesti osuus tuettavalle kohteelle. Tukiosuus voi olla jopa 7% ostosta. Mukana on jo paljon verkkokauppoja ja lisää tulee jatkuvasti.

SJAL:n ensimmäinen regood- kampajan kerää varoja Nuorten maajoukkueen arvokisamatkojen tukemiseen vuodelle 2018. Varat ohjataan kahteen pääkilpailuun Pohjoismaisiin mestaruuskisoihin (NUM) Norjassa ja Tauluammunnan EM-kisoihin Kreikkaan. Varat ohjataan suoraan nuorten matkakustannuksiin.

Klikkaa siis SJAL:n regood kanavalle ja anna hyvän kiertää. Käy tarkistamassa mitä verkkokauppoja on jo mukana ja jaa sanomaa eteenpäin! Uusia kampanjoita lisätään lähiaikoina.

https://www.regood.fi/kohteet/jousiammunta