Perova voitti naisten MM-finaalin Meksikossa

Juhana Rüster
23.10.2017

Etelä-Koren olympiavoittaja Hye Jin Chang jäi Meksiko Cityn MM-finaalissa toiseksi kun Venäjän Ksenia Perova kuittasi ensimmäisen MM-tittelinsä pistein 6-4. Miehissä voitto meni odotetusti Etelä-Korean Imille.

Perova on kokenut ja menestynyt ampuja Venäjän maajoukkueeseta. Hän oli mukana Rion hopeajoukkueessa. Finaalissa hopealle jäänyt Chang tiputti Taru Kuopan jatkosta. Taru sijoittui kisassa sijalle 17.

Taljajousen naisten finaalissa Etelä-Korean Song voitti kultaa. Hopealle finaalissa jäi Turkin Yesim Bostan pistein 145-143. 

Miesten tähtäinjousen finaalin vei Etelä-Korean Dong Hyun Im. Finaalissa hän voitti uusintanuolella Taipein Chung-Heng Wein. Suomen Antti Tekoniemi ja Tero Pyylampi sijoittuivat sijalle 57.

Miesten taljanjousen MM-kultaa otti Ranskan Sebastien Peineau ja hopeaa Tanskan Stephan Hansen. Finaali päättyi 143-143, mutta Peineaun uusintanuoli oli lähempänä keskustaa. 

Naisten tähtäinjousen joukkuekulta meni Etelä-Koreaan (hopeaa Meksikolle), miesten tähtäinjousen joukkue kulta Italiaan (hopeaa Ranskaan), naisten taljakulta Kolumbiaan (hopeaa Intiaan) ja miesten taljan joukkuekulta USA:han ja hopea Italiaan. Molempien aselajiluokkien Mixed-team voitot menivät Etelä-Koreaan. 

Tuloksia