Lisenssit vuodelle 2013 nyt ostettavissa

Anne Lantee
21.12.2012

Kilpailu- ja harrastajalisenssejä vuodelle 2013 voi nyt ostaa. Uutena vaihtoehtona lisenssivalikoimaan on tullut SJAL:n ja FFAA:n yhteinen lisenssi, Superlisenssi.

SJAL tarjoaa vuonna 2013 ensimmäistä kertaa yhdessä Suomen Maastojousiampujain liiton kanssa yhteistä Superlisenssiä, jota saa erikseen aikuisille ja junioreille (alle 19-vuotiaat). Vakuutusturva on sama molempien liittojen alaisessa toiminnassa.

Uusia lisenssejä vuodelle 2013 voi ostaa 21.12.2012 alkaen.

Oston yhteydessä kannattaa rekisteröityä omalla Sportti-ID-numerolla ja salasanalla. Jos et tiedä omaa Sportti-ID:täsi, katso se joko vuoden 2012 maksettujen lisenssien listalta, tai jos et ostanut lisenssiä vuonna 2012, kysy seurasi Sporttirekisterivastaavalta. Lisätietoa kirjautumisesta ja siihen tarvittavasta salasanasta saat osoitteesta www.sporttirekisteri.fi/salasana. Samalla voit tarkistaa sinusta Sporttirekisterissä olevat tiedot.

Lisenssin voi ostaa liiton nettisivujen kautta osoitteessa www.sjal.fi/sjal/lisenssit/. Samalla sivulla on myös tarkempia tietoja lisenssien hinnoista ja vakuutusehdoista.